Priuštite si iPhone5 od milijun dolara

| Tech |

Jedna od najluksuznijih britanskih kuća specijaliziranih za tehniku i luksuzne gadgete, Alchemist predstavlja najskuplji iPhone na svijetu. Alchemist u suradnji s Appleom predstavlja najluksuzniji iPhone 5 svih vremena optočen dijamantima i zlatom. Osim što je napravljen od 24 karatnog zlata, uređaj je optočen s preko 700 besprijekornih dijamanata, a njihova ukupna težina je preko 7 karata.

Stražnji dio telefona dizajniran je 24 karatnom zlatnom pločom i zlatnim Apple logo te 53 dijamanta. Također, glavna navigacijska tipka izrađena je od 24 karatnog zlata.

Sam uređaj dolazi otključan tako da može raditi na bilo kojoj mreži na svijetu, a osoba koja kupi ovaj telefon dobije i doživotnu garanciju na njega. S obzirom koliko ga se plati, to je najmanje što ova kuća može uraditi za vas. S obzirom na to da je potrebno oko 7 mjeseci da se izradi jedan uređaj, nije ni čudo da je Alchemist odlučio proizvesti samo dva izdanja. Kao i sve do sada, ne sumnjamo kako će i ovi uređaji uskoro pronaći svoje kupce.