Ovaj zvučnik je ludilo i želja svih nas

| Tech |

Logitech X300 prijenosni bežični stereo zvučnik pruža širok spektar zvuka te posjeduje specijalno pozicionirane zvučničke jedinice kako biste dobili zvuk bogatog raspona s preciznim basovima srednje i visoke frekvencije. Pomoću ovih zvučnika reproducirat ćete glazbu ili zabavni sadržaji na način da zvučnik povežete s uređajima koji podržavaju Bluetooth povezivanje, i to na udaljenosti od 10 metara, za kompletni užitak u slušanju.

“S Logitech X300 prijenosnim bežičnim stereo zvučnikom imat ćete kvalitetu zvuka kino dvorana bilo gdje se nalazili ” rekao je Jeffery Cheung, produktni menadžer za bežične zvučnike u Logitechu. “Osmislili smo ovaj stereo zvučnik s zvučničkim jedinicama koje su postavljene u smjeru prema gore i prema vani, pružajući izvanredan zvuk koji uživanje u zabavi podiže na višu razinu.” 

Zvučnik je jednostavan za povezivanje i kontrolu pri čemu možete podešavati glasnoću ili operirati telefonskim pozivima bez gubitka ritma. Zvučnik ima ugrađenu litijsku bateriju te može raditi u kontinuitetu od pet sati. Za dodatno punjenje koristite pripadajućem mikro USB kabel.