Najpotresnije društveno odgovorne svjetske kampanje

| Tech |

Zbog globalizacije dnevno smo okruženi promotivnim oglasima koji nam nešto poručuju i nude. Oglasi prepuni stvari koje trebamo i ne trebamo i nekako sve izgleda idealno. Kao da živimo na nekom oblaku i ne vidimo ništa drugo osim toga. S druge strane pak okruženi smo raznim malim organizacijama koje nam se trude ukazati na neku drugu "planetu", onu na kojoj nije sve tako idealno, ali to je zapravo ista planeta na kojoj živimo i mi samo je možda uvijek ne vidimo u tom svijetlu. 

Vjerojatno ste mnogo puta prošli našim glavnim kolodvorom i vidjeli neke štandove i ljude koji se bore za raznorazna prava i koji se trude ukazati nam na neke događaje i probleme u zemlji. Isto tako vjerojatno svi mi koji smo na Faceoboku imamo barem jednog prijatelja koji se bavi teorijama zavjere ili pak neki društveno odgovornim radom te ga smatrate nemogućim spamerom koji vas dosađuje i samo remeti vaš idealan mir na internetu. 

Čuvajte papir
Čuvajte papir

Možda mnogi od vas misle da nas neke stvari ne diraju i da to nema utjecaj na nas, ali u krivu su. Ovu planetu mi smo naslijediti od naših predaka i trebamo je nekome i ostaviti. Ne samo to, naše neodgovorno ponašanje utječe na nju i ljude oko nas te šteti mnogima svakodnevno. Možda to ne vidimo jer gledamo kao pojedinci, ali itekako utječemo i svojim dobrim primjerom možemo činiti razliku. 

Upravo zbog naše inertnosti i okretanja glave na svakodnevne društvene probleme u kojima se i sami možemo naći, marketinške agencije smišljaju potresne marketinške kampanje vezane uz društveno odgovorno ponašanje- Iako nekada kao pojedinci ne reagiramo, sastavili smo veliku galeriju koja je okupila neke od najpotresnijih kampanja koje igraju na emociju, a koje nas pokušavaju uputiti u neku tematiku i neke aktivnosti koje gotovo svakodnevno ignoriramo i ne doživljavamo. Pogledajte našu bogatu galeriju, stanite, razmislite malo i pokušajte bar nešto promijeniti jer uvijek treba krenuti od sebe.