5 najboljih aplikacija za savršene Instagram fotografije

| Tech |

Kako je Instagram postao jedna od strasti suvremenog društva, sve više truda ulaže se u izgled Instagram profila i fotografija.

U obradi fotografija više nije dovoljno imati samo kvalitetnu kameru, nego i odgovarajuće filtere koji će stvoriti jedinstveni feed na vašem profilu, a u tome će vam pomoći određene aplikacije za uređivanje fotografija.

Donosimo vam 5 najboljih aplikacija za savršene Instagram fotografije.

Snapseed

Riječ je o jednoj od najpopularnijih aplikacija za uređivanje fotografija na mobitelima. Ono što ovu aplikaciju čini posebnom je činjenica da možete označiti pojedine dijelove fotografija i posebno ih obraditi, a također vam je dostupan i niz različitih filtera pomoću kojih možete preurediti fotografiju. Najbolje od svega je što je riječ o besplatnoj aplikaciji koja će vam pomoći da u samo par klikova kreirate savršene fotografije.

VSCO

Ovo je aplikacija s uvjerljivo najboljim izborom filtera. Riječ je o filterima koji će vašoj fotografiji dati potpuno novu dimenziju. Osim filtera, ova besplatna aplikacija posjeduje osnovne stvari , poput podešavanja kontrasta i boje fotografije.

Afterlight

S Afterlightom možeš brzo i nekomplicirano obrađivati fotografije. Osim klasika poput svjetlosti, kontrasta i sl., možeš birati između 60-ak filtera, različitih tekstura, svjetlosnih efekata i okvira. Jedina mana ove aplikacije je što je moraš platiti, ali cijena je pristupačna pa nije naodmet imati je na mobitelu.

PicMonkey

Ovo je aplikacija stvorena za savršeni selfie. PicMonkey vam daje mogućnost da u samo nekoliko koraka imate čisti ten, pune usne i velike oči. S obzirom na to da fotografije s jasno vidljivim licem puno bolje prolaze na Instagramu od onih na kojima lice nije u prvom planu, PicMonkey je super aplikacija za podići reach.

Unfold

Ako voliš stavljati storije na Instagram i kasnije ih dijeliti kao objave, onda je ovo must have aplikacija. Unfold ima različite „templatese“ u minimalističkom dizajnu te različitim slovima pa će tvoji storiji izgledati savršeno baš svaki put.