Kipovi Davida Beckhama preplavili SAD

| Tech |

David Beckham u New Yorku

Vjerojatno već i vrapci na grani znaju da David Beckham surađuje sa švedskom streetstyle markom, čak su njegovu fotografiju projicirali na klifove, a jučer smo vam donijeli i njihovu najnoviju kampanju i Davidovo seksi tijelo. No tu očito nije kraj i tko zna što nam je još H&M spremio. Čini nam se kako je H&M jako dobro shvatio bit novog marketinga, društvenih mreža i viralne promocije.

Znali smo da je David pravo blago, ali kada smo jučer vidjeli kampanju, jednostavno smo ostali bez riječi. I baš kada smo pomislili kako bi ga trebalo klonirati i podijeliti po svim većim svjetskim gradovima, H&M je uslišio naše molitve. Kako kloniranje nažalost još uvijek nije izmišljeno i dozvoljeno, napravili su čak devet srebrnih Davidovih kipova i postavili ih za sada nažalost samo diljem SAD-a.

Davidov kip ne dolazi u prirodnoj veličini nego je nešto malo veći, pa srebrni David ima oko tri i pola metra, što znači da su i njegove pločice veće, ali veći su i drugi dijelovi njegovog tijela, pogotovo onaj koji se zanimljivo nalazi točno u razini očiju prolaznika.

Cijela kampanja je osmišljena kako bi popratila drugu Davidovu kampanju za H&M-ovo donje rublje. Kipovi će zasada biti postavljeni u Los Angelesu, New Yorku i San Franciscu i to sve do nedjelje. Žao nam je što je H&M odlučio Becksa podijeliti samo sa Amerikancima no mi Hrvati smo ga već imali prilike vidjeti uživo na Maksimiru pa ćemo preživjeti ovu nepravdu.

E sad dolazimo do poante cijele priče jer kipovi nisu tu bez veze već se pomoću njih može sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti odlične nagrade. Svatko tko se s Beckhamom slika putem Instagrama i fotografiju označi hashtagom ‘#HMBeckham’, može osvojiti jedan od deset Davidovih mini kipova, donje rublje s Davidovim potpisom ili pak bon od $1,000.

H&M je ponovo pokazao kako jako dobro razumije trendove, kako modne tako i društvene.