Kada se spoje moda i znanost: 10 tehnologija visoke mode koje obožavamo

| Tech |

Sanjali smo dan kada ćemo u isto vrijeme biti jednako moderni i tehnologijski ažurirani na jedan šik način. 

Kako napreduje tehnologija, moda nije uobičajena riječ koju bismo vezali s ovom industrijom. Međutim, davno su prošli dani kada su "štreberi" bili jedini stvaratelji i obožavatelji tehnologijskih noviteta. Modna industrija također želi ući u ovaj svijet i na dobrom su putu s ovim inovativnim nosivim gagetima! Iako su Google naočale propale, dizajneri su se tek ubacili u stvaralačke vode kada govorimo o nosivoj tehnologiji.

U nastavku pročitajte 10 najboljih suradnji mode i suvremene tehnologije!

1. Altruis Cleopatra Ring – $520

Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, ali ovaj prsten Kovert Designsa je nova najbolja stvar. Izrađen od cirkonske keramike, najveći je suparnik dijamantima, kolekcija Altruis dragog kamena specifična je po tome što ima posebno dizajniranu ploču koja se povezuje s vašim telefonom te prima samo one notifikacije koje želite primati.

2. Opening Ceremony x Intel – $495

Pogledajte svoje poruke, kalendar i kontakte s ovom modernom narukvicom koja je nastala kao izvor suradnje Intela i Opening Ceremonyja. 

3. Mezzi Cosima Handbag – $1890

Američki brend luksuznih kožnih predmeta Mezzi sama je suština spoja tehnologije i mode. Sve Mezzijeve torbe imaju uređaj kojim se vaš smartphone povezuje s torbom.

4. Ringly – $195-$260

“Pobjegnite od svog telefona, ali budite obaviješteni u slučaju nužde", moto je Ringlyja. 

5. Everpurse – $249

Everpurse je definitivno tip proizvoda "zašto-se-ja-ovoga-nisam-sjetio", ali hvala bogu da netko jest! Jednostavna večernja torbica ima punjač za iPhone i Samsung Galaxy koji može napuniti vaš telefon s čak 96 sati baterije.

6. Misfit x Swarovski Shine Vio Set – $249

Swarovski Shine Activity Tracking kristal je koji mjeri vašu aktivnost i uzorke spavanja dok se bežično spaja na vaš smartphone. Postavite svoje fitness ciljeve, rutine i dijelite ih s prijateljima.

7. Bezel and Bytes Stud Pendant Necklace – $88

Bezel and Bytes zamijenio je ružne fitness trake sa svojim prekrasnim dizajnom.

8. Stellé Audio Mini-Clutch Speaker – $149

Ova torbica je trostruka prijetnja. Ne samo da funkcionira kao prijenosi zvučnik, nego također i kao stanica za punjenje i uključuje zrcalo! WOW.

9. Rose Gold Frends x Baublebar Layla Headphones – $175

S ovakvim divnim slušalicama, više nema potrebe za naušnicama.

10. Rebecca Minkoff Stud iPhone Charger – $78

Tehnički, ovo nije nosiva tehnologija, ali prijenosni punjač koji je ovoliko šik i nevjerojatan puno je zanimljiviji od standardnih Appleovih žica!