iPhone trikovi koji će vam promijeniti život

| Tech |

Koliko puta ste se iznervirali jer bi napunili mobitel i čim bi ga uzeli primijetili bi da nakon pola sata baterija već lagano curi. Koliko puta je otkazao poslušnost bez razloga i željeli ste ga baciti u zid od živaca i niste znali što da radite? 

Donosimo vam najbolje trikove s kojima možete ubrzati i oživjeti mobitel bez da prije toga proživljavate noćne more i mislite se kada će se napuniti i hoće li normalno raditi. Osim trikova punjenja, sakupili smo i druge vrijedne trikove koji će vam zasigurno pomoći u svakodnevnim aktivnostima. 

Napunite ga dvostruko brže. Prije nego stavite mobitel puniti odite u postavke i odaberite zrakoplovni način rada. Stavite ga na punjenje i primijetiti ćete da se mobitel napunio duplo brže nego se inače napuni. 

Doznajte kronologiju razgovora. Zamislite da tipkate s nekime cijelu noć i odjednom se dogodi nešto za što hitno trebate vrijeme kad je poslano da bi dokazati nešto ili se obranili. Dođite do teksta i jednostavno prstom prođite lijevo ili desno i otkriti će se vrijeme slanja. 

Fotografirajte poput profesionalca. Koliko puta ste vidjeli na televiziji da osim kamere koja službeno snima, ljudi drže i mobitele i okidaju nevjerojatne slike u pokretu. Ono što je najbitnije sve su HQ, a to sada možete i vi raditi. Dovoljno je da otvorite kameru i držite tipku za snimanje. Ona okida 10 slika po sekundi. 

Poništavanje slučajno obrisanog sadržaja. Vjerojatno vam se puno puta dogodilo da slučajno nešto obrišete i ne znate što bi napravili. Dovoljno je da protresete mobitel lijevo i desno i trebao bi se pojaviti mali prozor koji vam nudi da povratite sadržaj. 

Znak + za pojačavanje zvuka je ujedno i tipka za fotografiranje kada je kamera upaljena i dok slušate glazbu. Fotografirajte bez da si prekidate omiljenu pjesmu i uživajte. 

Imajte osobnu tajnicu. Želite odmoriti pola sata? Samo recite Siri da vas probudi za 30 minuta i ona će to uraditi za vas bez da morate namještati budilicu.