Upoznajte nove LG mobitele s očima i osobnosti

| Tech |

Upoznajte nove LG mobitele s očima i osobnosti
LG AKA mobiteli

U posljednje vrijeme se velike kompanije natječu kako bi izbacile na tržište mobitel sa što većim ekranom, tanjim kućištem i boljom kamerom, no za one koji žele mobitel s malo više osobnosti pobrinuo se LG svojim novim modelom imena "AKA".

LG AKA mobitel dolazi u obliku čak 4 persone od kojih svaka ima svoju specifičnu osobnost. To su Eggy, Wooky, Soul i YoYo. Eggy je žuto biće koje je uvijek zaljubljeno, Wooky je bijelo biće koje priča u slangu, Soul je tamnoplavo biće koje obožava glazbu, a YoYo je ružičasto biće koje ne može stati jesti hamburgere i piti Coca Colu. Međutim, možda je najčudnija stavka koja ih karakterizira činjenica da svi imaju oči na ekranu koje vam trepću i promatraju vas.

Prednost ovoga mobitela leži isključivo u njihovoj zaigranosti, a možete kupiti i drugačije maskice ako vam dosadi originalna persona, i jednostavno je zamijeniti drugom. Mobitel je velik malo manje od 13 cm, kamera ima 8 pixela i 1.2GHz quad-core procesor.

Mobitel je zasad dostupan samo u Korei i nije rečeno hoće li se prodavati diljem svijeta. Cijena ovog uređaja je također zaigrana - oko 2800 kuna.

LG AKA