iPhone 5S stiže nam u plastičnom kućištu?

| Tech |

Pretpostavke izgleda iPhonea 5S

Na temelju zadnjih informacija, Apple će svoj novi pametni telefon, iPhone 5S lansirati kao i do sada, u rujnu, točnije 27. rujna. Novi u nizu Appleovih mobitela prema najavama i raznoraznim šuškanjima konačno donosi nešto novo i biti će prvi Appleov proizvod u jeftinijem cjenovnom rangu, a dolazit će u plastičnom kućištu. Upravo će plastično kućište Appleovim telefonima donijeti najveću dizajnersku novinu jer će dolaziti u više boja, umjesto u do sada standardnoj bijeloj i crnoj. Tako su za sada iscurile fotografije kućišta neonskih boja, a zadnje informacije kako donosi Mashable govore o tome da će samo iPhone 5s s plavim, a možda i bijelim kućištem biti niže cijene, dok će ostale boje biti u cijenovnom rangu kao i do sada.

Pretpostavke izgleda iPhonea 5S
Pretpostavke izgleda iPhonea 5S

Nismo sigurni kako će se podijela po bojama održati na tržištu, ali ubrzo bi mogli vidjeti.

Ako su video i fotografije koji kruže internetom točni, dizajn iPhone 5S-a i neće biti puno drugačiji od trenutnog dizajna iPhone petice. Jedinu razliku koju zamjećujemo su zaobljeni rubovi dok su ostali dizajn i veličina u potpunosti isti. Smatra se kako bi zbog plastične maske novi iPhone 5s mogao biti za milimetar deblji, a očekuje se kako će dolaziti i s novim OS-om.

iPhone 5s
iPhone 5s

Čini nam se kako ovim mobitelom Apple cilja na mlađu publiku, a sve kako bi uspješnije vodio bitku protiv svog najvećeg konkurenta Samsunga.

iPhone 5s?