Seksi Maria Šarapava postaje slatka poduzetnica

| Tech |

Sugarpova

Teniska zvijezda, srebrna olimpijka iz Londona i najplaćenija svjetska tenisačica, Maria Sharapova, bacila se u poduzetničke vode. Prije nekoliko dana lansirala je svoju marku premium bombona pod nazivom Sugarpova.  Ova dvadesetpetogodišnja ruska tenisačica osmislila je liniju od 12 različitih vrsta gumenih bombona koji bi trebali reflektirati zabavnu, modnu i slatku stranu četverostruke osvajačice Grand Slam turnira.

Na predstavljanju svojeg dućana Sugarpova u New Yorku objasnila je i kako je krenula u poduzetničke vode sa slatkišima. Naime, tijekom njenih brojnih putovanja na svjetske teniske turnire, uočila je kako su slatkiši koje voli slabo dostupni, a i da na tržištu nema dovoljno kombinacija kiselih koji su joj omiljeni. Upravo zbog toga, odlučila je stati na kraj šećernim krizama, kako svojim, tako i onim ostalih ljubitelja bombona. Njeni bomboni dolaze u raznim oblicima, od teniskih loptica, usana, cipela, torbica, naočala i medvjedića.

Marka Sugarpova osmišljena je od Sharapove u partnerstvu s renomiranim proizvođačem bombona, Jeff Rubinom, vlasnikom kompanije „It'sugar“.  Kolekcija bombona Marie Šarapove biti će dostupna online na nekoliko web stranica, HenriBendel.com, ITSugar.com i Sharapova.com kao i najboljim svjetskim resotima i hotelima. Dio od prodaje, Maria će donirati u humanitarne svrhe za Maria Sharapova Foundation.

Inače, na lansiranju svoje marke Maria je nosila odličnu haljinu iz jesenske kolekcije Davida Kome koju je kombinirala uz Sergio Rossi cipele i Henri Bendel dragulje i tako pokazala da je i vrlo modno osviještena.

Maria Šarapova o Sugarpova bombonima