HTC One M9 - napokon stigao u Hrvatsku!

| Tech |

HTC-ov najosobniji, najljepši i najsnažniji pametni telefon dosad – HTC One M9 – dostupan je kupcima diljem Hrvatske. Jedan od najuzbudljivijih HTC-ovih pametnih telefona ove godine, HTC One M9, hrvatskim korisnicima je dostupan kod sva tri mobilna operatera – u Hrvatskom Telekomu, Vipnetu i Tele2.

„S osobitim zadovoljstvom predstavljamo HTC One M9, etabliranu ikonu stila svjetske mobilne telefonije i svakako jedan od najiščekivanijih mobilnih uređaja u Hrvatskoj ove godine. Imajući u vidu upravo taj kultni status koji obitelj HTC One uživa na ovim prostorima od svojih samih početaka, od modela HTC One M9 očekujemo mnogo i uvjereni smo kako će kod korisnika stvoriti emociju identičnu onoj kakvu smo i mi u HTC-u imali dok smo stvarali ovaj vrhunski pametni telefon,“ rekla je prigodom predstavljanja Petra Razić Rogić, regionalna direktorica HTC-a za regiju Adriatic.

HTC One M9 je najnoviji i najsnažniji član globalno priznate obitelji HTC One. Jedinstvenog spoja elegancije i performansi, HTC One M9 korisniku u svakom trenutku pruža više te spaja najbolje od svojih prethodnika, nagrađivanih modela HTC One M7 i HTC One M8 u nevjerojatan dizajn.

HTC One M9 nevjerojatan je pametni telefon, kako u dizajnerskom, tako i u tehnološkom smislu. Nastavljajući dizajnersku filozofiju obitelji One, često ocjenjivanu najboljom od najboljih te višestruko nagrađivanu i od struke i korisnika, HTC One M9 ide još dalje u vrhunskoj završnoj obradi. Predivno metalno kućište u svom prepoznatljivom, zaobljenom dizajnu, uz završnu obradu u jednotonskim izdanjima u gunmetal sivoj te zlatnoj boji, zahvaljujući potpuno novoj tehnologije završne obrade sada dolazi i u dvotonskoj završnoj obradi u srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji. Za dodatni, draguljarski osjećaj luksuza, obrub uređaja zrcalno je poliran te nježno ulazi u precizno brušenu zaobljenu stražnju stranu uređaja.

Ovaj elegantan i raskošan uređaj pokreće snažni osmojezgreni procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810, optimiziran za operativni sustav Android™ 5 Lollipop s HTC Sense™ 7 sučeljem koje stavlja korisnika u središte iskustva pametnog telefona, prateći život u pokretu.

Uz 20-megapikselnu glavnu kameru, HTC One M9 omogućuje izradu fantastičnih i kreativnih fotografija i videa. Kamera će naglasiti svaki detalj u punoj oštrini i složenosti, a safirno staklo kamere odlična je zaštita od ogrebotina. Za živopisne videozapise koji izgledaju kao najnoviji blockbusteri, kamera snima u rezoluciji 4K. Snažna prednja kamera UltraPixel™ rješava problem slabijeg osvjetljenja, dok dinamička automatska ekspozicija te ultrapikseli koji ulove 300% više svjetla od standardnih kamera donose kvalitetnije autoportrete.  5-inčni ekran Full HD 1080p rezolucije korisnicima omogućuje kinematografsko iskustvo gledanja filmova, dok objedinjenje ozvučenja HTC BoomSound i Dolby Audio™ stvara potpuno realističan zvučni doživljaj pa se može uživati u filmovima s besprijekornim zvukom, čak i bez spajanja slušalica ili vanjskih zvučnika, dok će i najzahtjevniji ljubitelji glazbe biti ugodno iznenađeni podrškom za savršen, 24-bitni zvuk koji nadilazi i CD kvalitetu.

„Dizajnirajući HTC One M9, jedan od većih izazova bio je kako u već prepoznatom obliku uređaja obitelji One zadržati sve one odlične osobine iz ranijih modela obitelji One, a s druge strane dodati fantastične nove tehnologije, mogućnosti i značajke, koje će povećati produktivnost korisnika i telefon učiniti još zabavnijim, naprednijim i jednostavnijim za korištenje,“ rekao je Marko Savković, direktor product marketinga za regiju Srednje i Istočne Europe (CEE). „Ponosni smo što će i naši korisnici još jednom ustvrditi kako smo uspjeli i još jednom proizveli najbolji pametni telefon na svijetu.“