Dolce & Gabbana porculanske lutke odišu luksuzom

| Tech |

Dolce & Gabbana porculanske lutke odišu luksuzom

Popularan modni duo okušao se ponovno u kreiranju lutki, a ovoga puta glavne zvijezde su Concetta, Immacolata i Addolorata, fantastičan vatreni sicilijanski trio od porculana.

Lutke nose njihove lookove iz kolekcije za proljeće/ljeto 2015., a već smo ih mogli vidjeti u sklopu same revije, kada su ih nosile manekenke, ali i kasnije u reklamnoj kampanji kada su svima krajnje zapele za oko.

Već sada, ove porculanske lutkice imaju luksuzniji ormar od svakog od nas, s obzirom na to da im je odjeću ručno izradio Dolce & Gabbanin modni tim. Svaka lutka ima u predivnu ukrasnu kutiju, tipičnog talijanskog dizajna koji iz sezone u sezonu inspirira ove dizajnere.

Lutke su visoke 29 cm, imaju ručno oslikano lice, te im outfite prati i odgovarajući asesoar, također viđen na pisti za proljeće i ljeto 2015. Očekivano, lutke su proizvedene u limitiranoj seriji od 300 primjeraka, a već sada ih možete naručiti putem Dolce & Gabbana stranice za 2018 američkih dolara. Porculanske lutke su oduvijek bile stvar luksuza, no kada ih potpisuje Dolce & Gabbana to je još puno stepenica više. Zaista su divan kolekcionarski primjerak.

Dolce & Gabbana porculanske lutke odišu luksuzom
Dolce & Gabbana porculanske lutke