Air France predstavio jednu vrlo modnu kampanju

| Tech |

Air France predstavio jednu vrlo modnu kampanju

Air France obilježava 80. godišnjicu, a tim povodom izdali su i vrlo efektnu modnu kampanju! Kampanja imena "France Is In The Air" je vrlo odvažna, šarena i nabijena modom. Za sve su zaslužni argentinski fotografi Sofia & Mauro, ali i mnogobrojne manekenke koje se pojavljuju na fotkama - samo jedne od njih su Ali Michael i Bette Franke.

Kampanja će doprijeti do 12 zemalja, uključujući Francusku, Njemačku, Brazil, Kanadu, Kinu, Španjolsku, SAD, Italiju, Japan, Rusiju, Senegal i Švicarsku, a pokrivat će i tisak, digitalne medije i društvene medije jer kako kažu, fotografija pruža živu i uzbudljivu poruku koja je u skladu s francuskim stilom života.

Kampanja je divan miks tradicije i suvremenosti preslikanih u vrlo efektnu seriju fotografija, i zbilja se ne možemo odlučiti za fotku favorita.

Frédéric Gagey, predsjednik i CEO Air Francea je izjavio kako je ova kampanja korak ka komercijalizaciji njihovog brenda, ali i uvod u velike promijene poput bolje povezanosti pristupačnijih "mini fare" karata. Veselimo se novitetima!

Air France predstavio jednu vrlo modnu kampanju
Air France