Acer Aspire V5 - laptop s dodirnim zaslonom

| Tech |

Acer Aspire V5

Serija Acer Aspire V5 predstavlja povećanu pristupačnost za korisnika zahvaljujući svojem dodirnom zaslonu s podrškom za 10 točaka dodira i većom dodirnom površinom, osmišljena da poboljša uživanje u sadržaju dostupnom uz prepoznavanje više kretnji i da iskoristi mogućnosti koje nudi operativni sustav Windows 8. Ova nova linija tankih i laganih notebookova odgovarat će korisnicima koji traže dojmljivu izvedbu, udobnost upotrebe kad se radi o zagrijavanju, cool stil i praktičniju upotrebu u pokretu.

Aktualni trend sve tanjih i lakših notebookova omogućuje korisnicima uživanje kako u zabavi, tako i u stvaranju sadržaja bilo kada i bilo gdje. Notebookovi serije V5 30 % su tanji od ostalih računala u svojoj klasi uz dvoosovinski dizajn, a raspolažu DVD-om i ergonomskim hlađenjem, tako da je njima izuzetno lako rukovati u pokretu. 14-inčni model uključuje optički pogon i još uvijek je tanji od 21 mm i teži tek 2,1 kg; 15,6-inčni model, također s optičkim pogonom, tanji je od 23 mm i teži samo 2,4 kg. Moćna obitelj procesora Intel® Core™ i obnovljena serija grafičkih kartica NVIDIA® GeForce® GT rezultiraju sjajnom izvedbom i dojmljivom svakodnevnom višezadaćnošću te stvaranjem sadržaja, dok dodirni zaslon s podrškom za 10 točaka dodira, spreman za visoku definiciju, omogućuje uživanje u multimedijskom sadržaju i pruža optimalni doživljaj dodira. 

Acer Aspire V5
Acer Aspire V5

Pametno upravljanje energijom i razmještaj sastavnica pospješuje akustiku i udobnost upotrebe kad se radi o zagrijavanju bez narušavanja kvalitete izvedbe. Ovi notebookovi mogu se upotrebljavati tiho i udobno na krilu bilo da radite ili uživate u svojim omiljenim zabavnim sadržajima. S obzirom na to da je usklađena sa standardom ENERGY STAR®, serija V5 štedi energiju i omogućuje vam brigu za okoliš. Jednostavna za upotrebu u pokretu, serija V5 ima na raspolaganju tehnologiju Acer Instant Connect koja automatski očitava i evidentira najčešće pristupne točke, omogućujući korisnicima spajanje na internet za samo 2,5 sekundi, što je četiri puta brže od uobičajenih metoda.

Korisnici mogu uživati u posvudašnjoj mobilnosti uz kombinirani ulaz LAN/VGA, uz koji mogu lako proširiti svoju mrežnu povezanost i dodati vanjski zaslon jednim kabelom. Dijeljenje datoteka među digitalnim uređajima također je brzo i lako putem USB 3.0 ulaza.

Acer Aspire V5
Acer Aspire V5

Cool, jednostavan izgled glatkih površina čini ovaj notebook ugodnim na dodir. Tzv. chiclet tipkovnica u punoj veličini i velika dodirna ploha dobro su ergonomski pozicionirane za lako upravljanje i veću učinkovitost. Nova linija prijenosnih računala Aspire V5 je ultratanka i moderna, cool izgleda, dostupna u niz privlačnih boja. Korisnici mogu uživati u posvudašnjoj mobilnosti uz kombinirani ulaz LAN/VGA, uz koji mogu lako proširiti svoju mrežnu povezanost i dodati vanjski zaslon jednim kabelom. Dijeljenje datoteka među digitalnim uređajima također je brzo i lako putem USB 3.0 ulaza.