5 fancy maskica za vaš iPhone 6

| Tech |

5 fancy maskica za vaš iPhone 6

Iphone 6 još uvijek nije sasvim zauzeo hrvatsko tržište, ali je svakako vrlo popularan. No nude li nam naši dućani i shopping centri dovoljno raznovrsnu ponudu futrola i maskica za novi iPhone? Rekli bismo "i da i ne", iako želite li fancy masku od primjerice luksuznih koža ili iz dizajnerskih kolekcija, onda ćete maskicu za svoj model jednostavno morati potražiti preko granice.

Luksuzne iPhone 6 maskice pronašli smo na Barneys.com te na shopBAZAAR.com, gdje ih možete naručiti već danas. Možda najatraktivnija (ali i najotkačenija!) je nova maskica brenda Moschino u obliku njihove posljednje bočice parfema - točnije smeđe-bijelog medvjedića!

iPhone medvjedić izrađen je od silikona i poprilično je masivan pa neće stati u sve clutch torbice, ali smo sigurni da će vam uljepšati dan.

S druge strane, ciljate li na nešto luksuzno i ozbiljno, pronašli smo opcije od pitonove i nojeve kože, kao i model od teleće kože i drveta. No upozoravamo vas - u ovom slučaju je čak i Moschino cjenovno prihvatljiviji! Pogledajte naših najfancy iPhone 6 modela u galeriji, zajedno s njihovim cijenama. 

5 fancy maskica za vaš iPhone 6
Moschino - silikon 75 dolara