12 jako cool praktičnih maski za iPhone

| Tech |

Multifunkcionalne maske

Od kada su pametni telefoni osvojili svijet nije nam dovoljno da mogu zvati i slati poruke već moraju imati „mali milijun“ naprednih funkcija no ni to nam nije dosta pa svoje „električne ljubimce“ moramo odijevati u moderne, luksuzne, a sada i funkcionalne maske. Već smo nekoliko puta spomenuli da su maske prvenstveno osmišljene kako bi čuvale naše telefone od raznoraznih oštećenja, ali davno su prestale biti samo to. Mislili smo da je najviše što će se na maskicama za mobitele tražiti njihov izgled pa nas nisu čudile maske s ušima, s Hallo Kitty, dijamantićima i raznim ukrasima, ali ako je vaša maskica samo lijepa, vi ste odavno izašli iz mode.

Maske za mobitele u zadnje vrijeme moraju imate i neku dodatnu funkciju, recimo biti otvarač za pivu, novčanik ili pak imati tipkovnicu. Donosimo vam 12 najzanimljiviji multifunkcionalnih maski za mobitele na koje smo do sada naišli, a koje možete kupiti na Amazonu i Ebayu.

Maska s tipkovnicom
Maska s tipkovnicom

iPhone maska s ugrađenom tipkovnicom

iPhone vam ima bolje funkcije, ali jednostavno volite tipkovnicu koju ima Blackberry, pa zašto svojom maskom za mobitel ne bi ugradili tipkovnicu i tako dobili sve što ste oduvijek željeli. Odlična alternativa za sve one koji ne vole ekran na dodir. 

Maska s novčanikom
Maska s novčanikom

Q Card iPhone novčanik

Rješenje za muškarce koji ne vole nositi novčanik već uvijek sa sobom imaju svoj mobilni telefon. Prva varijanta dolazi u koži i vidljiva je svakom pa je možda i odličan mamac za krađu.

Maska s novčanikom
Maska sa skrivenim novčanikom

iPhone tvrda ladica za kartice

Ova tvrda maska za iPhone ima tajni pretinac sa stražnje strane u koji vam osim kartice, stane novac te jedan, najvažniji ključ. Zgodno rješenje.

Maska s novčanikom
Smješko maska s novčanikom

„Feed Me Nifty Smiley“ silikonska maska za iPhone

Smješko koji „papa“ vaše kartice mogao bi biti zadnji koji ih je vidio, iako ovu maskicu ne preporučamo za nošenje kartica, zgodna je za čuvanje posjetnica i raznoraznih kartice za skupljanje bodova koje nam uvijek nekako ostanu kući.

Maska s otvaračem za boce
Maska s otvaračem za boce

iOtvarač za boce

Jedna maska za mobitel koju nijedan muškarac ne bi odbio, pogotovo onaj koji obožava pivu. Tvrda maskica na stražnjoj strani ima otvarač za boce. Da, dobro ste čuli, stvar koja ujedno štiti vaš mobitel i otvara hladne pive, savršeno, zar ne?  

Whale Lee silkonska maska

Whale Lee preslatka je silikonska maska za iPhone 5 koja izgleda poput kit i njegovog repa. Naš najdraži izbor na ovoj listi omogućuje vam da svoj mobitel naslonite, objesite i namjestite gotovo u svim situacijama. Uz to, omogućuje vam da urednim držite svoje slušalice ili druge žice priključene na vaš najdraži uređaj, a dolazi i u raznim bojama.

Maska i igrica u jednom
Maska i igrica u jednom

a-MAZE-ing iPhone maska

Sjećate li se ovih igrica iz prošlosti? Dovedite lopticu od starta do kraja nepredvidivom mrežom labirinta. Igrica, sjećanje na prošlost i zaštita za vaš mobitel u jednom.

Maska s alatom
Maska s alatom

TaskOne iPhone maska za mobitel

Osjećajte se uvijek spremno pretvarajući vaš mobitel u pravi švicarski nožić s čak 22 razna alata.  Kada pričamo o multifunkcionalnosti, čini nam se kako je ova maska sinonim upravo za to. Nožić, odvijač, ravnalo, kliješta i još puno toga čine idealnu masku za one koji uvijek nešto popravljaju.

Maska sa strujnim omamljivačem
Maska sa strujnim omamljivačem

Maskica sa strujnim omamljivačem

Zaštita za vaš mobitel, ali zaštita i za vas. Priznajte da ste oduvijek željeli imati omamljivač strujom koji žene nose u američkim filmovima kako bi se zaštitile. E pa sada možete nositi maskicu za mobitel koja ga ima ugrađeno u sebi. 650,000 volti struje prozujati će tijelom onog tko želi napasti vas ili vaš telefon. Dodatna pogodnost – baterija za omamljivač može u slučaju nužda napuniti vaš mobitel na 100 posto.  

Maska sa sprejom protiv napasnika
Maska sa sprejom protiv napasnika

iPhone maska s ugrađenim sprejom za zaštitu

Još jedna maska za mobitele koja pomaže u hitnim situacijama i štiti i vlasnika. Posebno je pogodan za žene koje nose svoj mobitel svuda sa sobom.

Maska bokser
Maska bokser

Bokser maska za iPhone

Čini nam se kako svi smatraju da maske za mobitele moraju štiti i samog vlasnika jer ova maskica osim što je cool i izgleda ultra moderno, postaje pravo oružje u trenu. Za one koji je planiraju nabaviti preporučujemo da je ne pokušavaju unijeti u avion.

Maska s igraćim upravljačem
Maska s igraćim upravljačem

Caliber Advantage iPhone igraća maska

Caliber Advantage ultra je tanka maska za mobitel na izvlačenje na obje strane koja vas u trenu pretvara u pravog gamera. Dolazi sa tankom litijskom baterijom i Bluetoothom se može spojiti na gotovo svaku igraću konzolu.