Taylor Swift je najbolji celebrity: Pogledajte kako je iznenadila fanove za blagdane!

| Lifestyle |

Taylor Swift je najbolji celebrity: Pogledajte kako je iznenadila fanove za blagdane!
Taylor obožava svoje fanove!

Tijekom blagdana cijelo smo vrijeme imali priliku čitati o lukavim potezima pjevačice Taylor Swift i nevjerojatno slatkim načinima kojima se zahvaljivala fanovima na njihovoj bezuvjetnoj ljubavi. Naime, Taylor je opsjednuta Božićem i to je njeno najdraže doba u godini, pa je odlučila nekim od svojih najvjernijih fanova pokloniti poklone za Božić. I to ste dobro čuli - kutiju punu personaliziranih poklona za svakoga!

Taylor inače prati Tumblre, blogove i slične fan stranice, a ove je zime ostavljala emotikon Djeda Božićnjaka pojedinim fanovima koji bi zatim primili kutiju punu poklona. Ona je, uz pomoć jednog fan pagea, istraživala o tome što pojedini fan voli, čim se bavi i slično te zatim kupovala poklone kako bi svaki bio unikatan i vrlo prikladan. Svakome je, naravno, poklon vlastoručno zamotala te napisala i veliku čestitku.

S obzirom na to da je mlada pjevačica već jednom dokazala kako za fanove ništa nije problem (pojavila se na djevojačkoj s poklonima, ispisivala je vlastoručno stihove na sve fotografije koje se prodaju u sklopu njenog novog albuma "1989.", organizirala preslušavanja albuma u svojem domu uz hrpu kolačića...), od nje još svašta možemo očekivati. Izgleda kako je Taylor prije svega samo jedna obična djevojka poput nas - ali fantastična glasa!

Taylor Swifts Gift Giving of 2014.