Sponzorirani video: Wi-Fi psi tragači pronalaze internet bilo gdje na svijetu

| Lifestyle |

S početkom godišnjih odmora i planiranjem putovanja na koja idemo, a kojima se svi radujemo dolazi i jedan problem - internetska veza, odnosno Wi-Fi. Sigurni smo kako kada tražite i rezervirate hotel, Wi-Fi je jedna od stvari koja vam je obavezna, ali uglavnom samo to - nije dovoljno. Koliko ste se puta našli u nekom velikom europskom gradu, a da niste mogli naći muzej ili restoran koji tražite? Metro liniju koja vam treba? Zoološki vrt? Uslijedilo je traženje prve Wi-Fi veze u nekom od restorana na koju se možete spojiti kako bi pogledali gdje ste i gdje trebate ići. Nakon propalog traženja Wi-Fi veze, neki od nas bi ipak upali mobilne podatke i data roaming sa strahom od računa koji ćemo primiti kada se vratimo kući. Da ne govorimo o gotovo istoj situaciji kada na ulicama Londona ili Pariza uslikate nešto što želite odmah podijeliti sa svojim prijateljima putem društvenih mreža - Wi-Fija ni na vidiku kada nam najviše treba.

Wi-Fi Tragači

Upravo se tim ludim situacijama vodilo španjolsko poduzeće "Wi-Fi tragači" na čelu s poduzetnim Joseom kada je osmislilo uslugu angažiranja psa tragača u svrhu pronalaska bilo kakve internetske veze. Jose trenira svoje pse kako bi u bilo kojoj zemlji bez problema mogli naći pristup internetu. Kako Joseovim psima to uspijeva pogledajte u videu u nastavku, a web stranicu njega i njegovih slatkih psića pronađite ovdje.

A ako i vi imate takve probleme na svojim putovanjima i godišnjim odmorima na kojima više vremena provedete tražeći internet ili pak sjedeći u hotelu nego uživajući Hrvatski Telekom ima odličnu stvar: Travel&Surf opcije koje donose povoljno surfanje u inozemstvu u čak 88 zemalja diljem svijeta, a više o njima možete saznati ovdje. Za sve informacije o ovoj osvježavajućoj tarifi, posjetiti Facebook stranicu Hrvatskog Telekoma

Wi-Fi Tragači