Sjajni bežični zvučnici iz Bang&Olufsena

| Lifestyle |

Svaki put kada Bang & Olufsen predstavi novi proizvod, zapravo postavi novi standard za sve kompanije koje proizvode audio opremu. Premium zvučnici ovog brenda nikada ne pristaju na bilo koji kompromis po pitanju kvalitete zvuka i to je jedan od glavnih razloga zašto je ova danska kompanija najbolja na svijetu po pitanju zvuka, ali i dizajna.

Prije nekoliko mjeseci kad su prikazali svoju novu wireless tehnologiju, koja obećava najbolju kvalitetu zvuka, zaintrigirali su javnost. Sada Bang&Olufsen konačno predstavlja svoju ponudu bežičnih zvučnika, odnosno svoj novi trio, BeoLab 17, BeoLab 18 i BeoLab 19 modele. To su, da budemo precizniji prvi zvučnici u svijetu koji imaju WiSA wireless standard i dostupni su u komercijalnoj prodaji.

BeoLab 17 model može stajati kao samostalna jedinica i zapravo to je zvučnik koji je namijenjen policama. Ima aluminijsko tijelo veoma jedinstvenog oblika, a prednja rešetka mu se može skinuti i možete je kupiti u različtim bojama. BeoLab 18 je proizvod koji je glavni u ovom novom triu i ima savršene završne detalje i tehnologiju. Ima B/O Acoustic Lens tehnologiju, koja se često koristi u automobilskoj industriji, kao i dva woofera s odvojenim pojačalima od 160 watti. BeoLab 19 je subwoofer koji ima i par drivera, svaki sa svojom komorom i pojačalom od 160 watti, postavljenim na zadnjem dijelu.