Severina poput moderne Ivane Orleanske u novom broju Harper's Bazaara

| Lifestyle |

Severina kao Ivana Orleanska

Najpopularnija regionalna glazbenica i modna ikona, Severina Vučković snimila je modni editorijal za srpsko izdanje prestižnog modnog časopisa Harper's Bazaar, koji je nakon Voguea najutjecajniji modni časopis na svijetu. Harper’s Bazaar, inače prvi modni časopis u Americi osnovan 1867. godine je ime koje predstavlja sinonim za stil, vizualnu kvalitetu, najnovije i najbolje modne trendove koje svijet može da ponudi u bilo kojem trenutku.

Ideja za modni editorijal potekla je od Severininog dugogodišnjeg suradnika Petra Trbovića koji je zajedno sa uredništvom Harper's Bazaara okupio vrhunski tim zajedno sa fotgrafkinjom Jelenom Balić koja je zaslužna za vizualni  identitet editorijala. Snimanje se odvijalo u prekrasnom ambijentu dvorca Trakošćan, koji slovi za jedan od najljepših dvoraca na ovim prostorima te je u kreacijama koje je nosila Severina dvorac na jedan dan opet 'oživio'  te se sve  vratilo u doba 13. stoljeća kada je dvorac i sagrađen. Kreacije Matije Vuice, Borisa Pavlina te Marka Mitanovskog savršeno su se uklopile u interijer i eskterijer dvorca te Severininu osobnost, koja je u ovom modnom editorijalu utjelovila modernu Ivanu Orleansku.

Uživajte u videu koji prikazuje kako je proteklo snimanje, a novi broj časopisa Harper's Bazaara možete pronaći na svim kioscima od danas.

Severina kao Ivana Orleanska