Savršen poklon za Valentinovo: nakit s ružama iz Zaksa

| Lifestyle |

Nakit Zlatarne Zaks za Valentinovo - ogrlica prstem naušnica za žene

Na Dan zaljubljenih tj. Valentinovo koje nam se približava običaj je svojoj ljubavi, bližnjima ili čak i sebi pokloniti mali znak pažnje, a dva najpopularnija poklona koji nikada ne izlaze iz mode su: nakit i ruže. Iako ne postoji žena koja bi odbila nakit ili cvijeće, zlatarne Zaks pobrinule su se kako vaš poklon ipak ne bi bio preklasičan.Srebrne naušnice Zlatarne Zaks, nakit za Valentinovo

Srebrne naušnice Zlatarne Zaks,

Iskombinirali su dva najpopularnija poklona koji često idu i u kombinaciji i osmislili prekrasan srebrni nakit s motivom ruža. Ovaj veličanstveni nakit sada je jedini dar koji ćete trebati za Valentinovo. Dolazi u raznim bojama, s raznim kamenjem, a i srebro je u nekim kominacijama pobakreno.

Ogrlica zlatarne Zaks, nakit za Valentinovo
Ogrlice zlatarne Zaks

U Zaksu su se pobrinuli i da muškarci ne trebaju brinuti hoće li osobi kojoj kupujete prsten on odgovarati veličinom jer je prstenje koje imaju u ponudu napravljeno je tako da se bez problema prilagođava svakom prstu. Osim nakita s motivom ruža, u Zaksu se može pronaći ogroman izbor klasičnog nakita s motivom srca s kojim će se oduševiti svaka pripadnica ljepšeg spola.

Srebrno prstenje Zlatarne Zaks, nakit za Valentinovo
Srebrno prstenje Zlatarne Zaks,

Ako ste mislili da je ovo članak samo za muškarce koji ne znaju što trebaju kupiti svojim prijateljicama, djevojkama i ženama, prevarili ste se jer je najbolji poklon i za muškarce također u neku ruku "nakit". Naime, za Njega u Zaksu postoji veliki izbor muških satova, srebrnih manžeta i igala za kravatu. Stoga, ako želite nekoga posebno razveseliti za Valentinovo, zaputite se u zlatarne Zaks jer sa srebrnim nakitom nikada ne možete pogriješiti.  U našoj galeriji pogledajte cijelu kolekciju nakita s ružama Zlatarne Zaks.