Poznata marka Carl Torsberg napokon u Hrvatskoj

| Lifestyle |

Na ovosezonskom sajmu Nautike koji traje od 19.2.-23.2. na Zagrebačkom Velesajmu u pet paviljona na površini od 13 800 kvadrata predstavlja se 386 izlagača iz 29 država. Jedan od izlagača je upravo i "Nautika Kranjec", a zahvaljujući tome hrvatska obala postala je poželjno nautičarsko odredište svih zaljubljenika u aktivan odmor - sa stilom! 

Tri dobra prijatelja, s tri različita kontinenta, potaknuti ljubavlju prema sportovima na vodi i zrakoplovstvu, dizajnirali su odjeću koju je najlakše opisati kao ležernu, a sportski stil doveli su na novu razinu! Carl Torsberg je ime koje je posebno, nestvarno, a zvuči moćno što su prijatelji s početka priče i željeli. Njihov identitet nije važan, ali poruka brenda je!

"Inspirirani smo bogatom kulturom Skandinavije, te osvježavajućim rajem karipskih otoka. Naši modeli će se savršeno uklopiti u vaš aktivan stil života!" - Carl Torsberg.

Linija odjeće Carl Torsberg nudi široki asortiman košulja, majica, polo majica, hoodica, jakna raznih stilova i široke palete boja, a vi birate što želite! Kvalitetan pamuk i dobar dizajn, usklađen s atraktivnim printom karakterizira život Carl Torsberg muškarca.