Poslušajte prvu Rihanninu pjesmu s novog albuma "FourFiveSeconds"

| Lifestyle |

Poslušajte prvu Rihanninu pjesmu s novog albuma "FourFiveSeconds"
Rihanna ima novi hit!

Rihanna nam već nekoliko mjeseci ostavlja male tragove i lukavo nam otkriva detalje snimanja svog novog albuma koji će se navodno zvati "R8". Prvo smo vidjeli snimke iz Pariza gdje doslovno trči u zagrljaj hrpi fanova, a zatim fotku s Paulom McCartneyjem i Kanye Westom. Upravo je ona bila prvi solidan trag jer se radi o odličnoj kolaboraciji za prvi singl s njena nadolazeća albuma!

Pjesma "FourFiveSeconds" atipična je Rihannina pjesma jer ima jedan akustičan prizvuk, a uz nju pjeva i Kanye West, dok se McCartney pojavljuje na gitari. Riječi pjesme, kao i dio pjesme, već smo mogli proguglati i čuti na Internetu, pa je tako pjevač Sam Smith nedavno podijelio na svom Instagram profilu kako je pjesmom već opsjednut.

Behind the scenes snimanje spota za FourFiveSeconds

Međutim, Rihanna nam je sada dala uvid i u snimanje spota! Troje pjevača u spotu nosi jednostavan i vrlo street look u vintage traperu (komadi su vintage Sean Jean, a neke je posudio iz vlastita ormara sam Kanye!), a za vizuale spota zaslužan je duo Inez & Vinoodh. Nadamo se da ćemo uskoro moći vidjeti spot, no do tada uživajte u pjesmi.

Rihanna ft. Kanye West & Paul McCartney - FourFiveSeconds