Najljepše poklone za Valentinovo potražite u Zaksu i Argentumu

| Lifestyle |

Hurrem komplet srca, 2.512kn

Ako ste mislili da ćete ga moći zaobići ili prespavati, prevarili ste se. Valentinovo se polako, ali sigurno primiće i lijepo bi bilo da svoju dragu počastite barem malenim znakom pažnje. Marilyn je pjevala da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, no sigurni smo da su vaše bolje polovice skromnije i da će im sitnica u obliku srebrenog ili zlatnog nakita biti i više nego dovoljna.

Ukoliko ne znate otkud krenuti, nadam se da ćemo vam mi dati ideju. Zlatarne Zaks i srebrnarnice Argentum u svojoj valentinovskoj ponudi imaju širok asortiman nakita osmišjenog upravo za Dan zaljubljenih. Ovisno o tome volite li zlato, srebrno, kombinaciju, naušnice ili pak ogrlice, Zaks i Argentum tu su da vam pojednostave i pruže najbolji mogući izbor. A za sve one koje ne prestaje fascinirati svijet harema i doba Sulejmana Veličanstvenog, Zaks je pripremio originalan poklon – orijentalna srca (komplet naušnica, privjeska  i prstena) kakve nosi vaša najdraža junakinja Hurem i koji će se sigurno sviđati svakoj ženi.

Sve naše prijedloge za kupovinu povodom Valentinova u Zaksu i Argentumu  pogledajte u galeriji, a više informacija o aktulanim kolekcijama nakita potražite na zaks.hr argentum.com.hr