Po prvi puta u povijesti, plus-size model pojavit će se na stranicama Sports Illustrateda

| Lifestyle |

Sports Illustrated
Sports Illustrated

Jučer je objavljena vijest kako će se u izdanju Sports Illustrateda, koje izlazi 9. veljače, pojaviti prva plus-size reklama, a plus-size model Robyn Lawley (25) po prvi puta naći na njihovim stranicama. Iako je Robyn ranije rekla kako nije fan izraza "plus-size", časopis je ovime svakako porastao u očima onih koji žele vidjeti više punašnijih modela u mainstream medijima.

Robyn je jedna od šest djevojaka koje ćemo premijerno imati prilike vidjeti u Sports Illustratedu. Tu su još i Erin Heatherton, Ashley Smith i Rose Bertram koje su napokon dobile svoju priliku u ovom poznatom časopisu za muškarce.

Također, "plus-size" model Ashley Graham (26) pojavit će se u reklami na stranicama časopisa. Fotografija ju prikazuje u crnom bikiniju u kojem plijeni pažnju muškarca u pozadini.

 “Znam da su moje obline seksi i želim da i ostale djevojke isto misle i o svojima. Nema razloga sa skrivanje.", kaže Ashley. "Svijet je spreman za više oblina u bikiniju." U nastavku pogledajte video reklamu kampanje.

#CurvesInBikinis