Penelope Cruz kao vatrena zavodnica u Camparijevom kalendaru

| Lifestyle |

Prekrasna Penelope na snimanju za Campari kalendar

Jučer je Campari konačno otkrio novu zvijezdu koja će krasiti njihov tradicionalni kalendar, radi se o prekrasnoj španjolskoj glumici, Penelope Cruz. Za kalendar je bio zadužen pariški fotograf, Kristian Schuller koji je ovjekočio ovu prekrasnu oskarovku u Campari zanosu. Penolope je 14. glumica koja krasi ovaj renomirani i već kultni kalendar. Nakon također preljepih i elegantnih glumica poput Salme Hayek, Eve Mendes, Jessice Alba i Mille Jovovich na red je došla i zanosna Penelope.

Povodom snimanja ovog kalendara izjavila je: “Campari kalendar već tradicionalno radi s talenetiranim i kreativnim timovima i fotografima koji stvaraju svjetske fotografije. Zaista sam uživala raditi na ovom projektu i to s kultnom markom poput Camparija. Sigurna sam da će se Campari fanovima diljem svijeta svidjeti fotografije i ideja samog kalendara čija je tema vrlo intenzivna, primamljiva i šik.”

Iz kompanije izjavljuju kako je njihova namjera svake godine isporučiti kalendar koji je još veće remek-djelo od prošlog, koji probija kreativne granice i potiče njihove fanove na maštanje te smatraju kako je i kalendar za 2013. na tom putu.

Tema kalendara i finalne fotografije biti će otkrivene na posebnom gala događanju koje će se održati u Milanu u jesen 2012.