Nike predstavio nove revolucionarne tehnologije

| Lifestyle |

Nike Free FlyKnit

Jučer su predstavljene nove Nike Free Flyknit i Nike Free Hyperfeel tenisice koje će trkačima omogućiti savršenu fleksibilnost i osjet prilikom trčanja. Kako bi trčanje predstavljalo još veći užitak Nike je osmislio i dvije tehnologije vezane za odjeću Aeroloft i Dri-FIT Knit. Koliko je Nike važan i u modnom svijetu govori činjenica da su jučer Instagram profili mnogih glossy časopisa, ali i brojnih blogera vrvjeli fotografijama s Nike predstavljanja u Oregonu.

Nove tehnologije iz Nike-a
Predstavljene su dvije nove tenisice Nike Free Flyknit i Nike Free Hyperfeel te dvije nove tehnologije vezane uz odjeću -  Aeroloft i Dri-FIT KnitNike Free Flyknit tenisice predstavljaju spoj dvije legendarne tehologije u svijetu obuće – Flyknit gornjišta koje osigurava pravilno držanje stopala, te fleksibilan Nike Free potplat. Nike Free Flyknit u jednoj tenisici spaja prirodno kretanje te pruža potporu stopalu uz osjet “druge kože”. 
 
Instagram profil Tommy Tona
Instagram profil Tommy Tona

Nike Free Flyknit tenisica nastala je kao rezultat desetljeća biomehaničkih istraživanja, kao i dizajnerskih istraživanja, a sve u svrhu poboljšanja trkačkog iskustva. Revolucionarna kombinacija prianjajućeg Flyknit gornjeg dijela i fleksibilnog Nike Free potplata napravljena je kako bi se trkaču omogućio  prirodniji pokret. Dizajnirane kako bi trkačima pristajale baš kao da su dio njihova tijela, s minimalnom slojevitošću  između stopala i tla, Nike Free Hyperfeel pružaju trkačima više osjeta prilikom kretanja. U središnjem dijelu potplata nalazi se Lunarlon pjena koja reagira na podlogu te s Nike Flyknit gornjištem trkačima pruža podršku i amortizaciju. U potplatu su strateški smješteni umetci kako bi poboljšali trkaču osjet dok trči, te trenje.

 
Instagram profil Tommy Tona
Instagram profil Tommy Tona