Nicole Kidman neprepoznatljiva u seksi izdanju

| Lifestyle |

Nicole Kidman na naslovnici V magazina

Bacivši pogled na naslovnicu novog V magazina u prvi tren nismo prepoznali kako je krasi oskarovka Nicole Kidman. Skoro sasvim gola u za nju zaista neobičnom izdanju izgleda u potpunosti neprepoznatljivo. Iako su mnogi pomislili da je karijera ove žene poznate po svom ukusu i stilu na zalasku pa se odlučila na očajnički potez pokazivanja stražnjice na naslovnici novina, radi se o vrlo logičnoj promociji njenog novog filma. 

Uskoro izlazi “The Paperboy“, film u kojem Nicole glumi seksi komada s kratkom plavom kosom baš kao na ovim fotografijama, a u jednoj od scena čak se i pomokri po kolegi Zac Efronu.

Nicole je prije svega glumica i svoj posao zna jako dobro, a to je showbusiness. S obzirom na to da je nije bilo neko vrijeme u javnosti, ovim će fotografijama zasigurno privući pažnju na svoj novi film. Nicole nikada nije dobivala neke ekstra seksi uloge, pa joj se možda nakon ovog filma i zanimljivih fotografija zaredaju. Kako čujemo, Nicole je dobila ulogu i u filmu „The Nymphomaniac“ koji zadnjih dana diže veliku buru zbog najave da će glumci u njemu snimati zaista prave scene seksa. Ali kao što rekosmo, sve je to dobar PR. Nicole bi u tom filmu prema najavama trebala glumiti ženu koja odjednom otkriva svoje skrivene seksualne želje.

Iako su neki osudili ovaj seksi imidž, Nicole Kidman izgleda bolje nego ikad. Seksi guza, dobro tijelo, čak joj i plava kosa stoji bolje od crvene. Naravno ovaj jeftini stil nije  nešto u čemu bi je voljeli viđati u budućnosti, ali svaka transformacija u životu dobro dođe, pogotovo ako ovako dobro izgledate s 45 godine. Fotografije u izbijeljenom, polu crno-bijelom stilu, snimio je Mario Testino koji je napravio jako dobar posao jer Nicole izgleda dvadeset godina mlađe.

Nicole Kidman na snimanju seksi fotografija