Nevena Rendeli proslavila rođendan na predstavljanju ljetnih trendova u kosi

| Lifestyle |

Frizerski salon Antonija predstavio je trendove za ljetnu sezonu, a rođendan je proslavila voditeljica Nevena Rendeli

U novotvorenom prostoru frizerskog studija Antonija, Kérastase je uz brojna poznata domaća lica predstavio revolucionarnu Densifique ampulu, novost iz L’Oreal laboratorija koja znanstveno dokazano potiče rast kose, osigurava više volumena u samo 10 dana te više gustoće u samo 30 dana. Uz predstavljanje ovog  zanimljivog proizvoda, predstavljeni su i novi trendovi u njezi kose za nadolazeće ljeto.

Frizerski salon Antonija predstavio je trendove za ljetnu sezonu, a rođendan je proslavila voditeljica Nevena Rendeli
Nevena Rendeli, Marija Borić, Antonija Mužar, Tamara Garbajs, Natalija Đorđević i Sandra Vranješ

Ambasadorice ovih trendova standardno su bila lijepa lica domaće javne scene poput Tamare Garbajs, Mile Elegović Balić, Mare Bratoš, Marije Borić, Natalije Đorđević, a među njima se našla i prelijepa Nevena Rendeli, koja je danas proslavila i rođendan.

Iako Nevena nije na sva zvona objavljivala kako je danas njen dan, ipak je ta informacija došla do prisutnih pa je Nevena uz buket cvijeća dobila i malu tornicu su svijećicom. Čini se kako je Nevena prvi dio rođendana provela u ugodnoj atmosferi ženskog društva kojemu se pridružio i veliki producent Branko Lustig sa suprugom Mirjanom i kćeri Sarom.