Nježna i bezbrižna jesen uz Lunilou - prvi hrvatski dječji eko brend

| Moms |

Dječje igre bez granica ne prestaju ni u ovo kišno jesensko doba koje je kao stvoreno za bezbrižno skakanje po lokvama i uživanje na svježem zraku. Kako bi Vaši mališani uživali u najudobnijim odjevnim komadima Lunilou ekipa se pobrinula da odabere najbolje od najboljeg. 

Odjeća izrađena od vlakana bambusa pravi je odabir za Vaše mališane te će savršeno odgovarati njihovoj veseloj igri.

Lunilou jesenska kolekcija

Jeste li znali da je bambus najbrže rastuća biljka na Zemlji? On je izvanredan i vrlo svestran prirodni resurs. Ne zahtijeva kemikalije u uzgoju, kao ni pesticide ni gnojiva, a treba mu vrlo malo vode za rast, što ga čini ekološki čudesnom biljkom. Vlakna bambusa omogućavaju odjeći iznimnu mekoću, izdržljivost i brzo sušenje. Uz to, bambus ima sposobnost da se prilagodi svojoj okolini držeći djecu osvježenima ljeti i zagrijanima zimi.

Lunilou jesenska kolekcija - 82,50 kn

Među lunilou proizvodima napravljenim od vlakana bambusa možete pronaći vestice za djevojčice, pulovere  za dječake, kombinezone za bebe, kao i kapice za bebe i kape s ovratnikom. Bambusova vlakna su 100% biorazgradiva i čine ove proizvode ekološki-prihvatljivim modnim izborom za najmanje.

Inovativnost koja je nit vodilja kroz rad mladih poduzetnih sestara - Izabel Andrijanić Kovačić i njene sestre Ivane, koje se kriju iza imena Lunilou, stvorila je temelj kolekcije odjeće koju su svi s nestrpljenjem očekivali, prepoznali i uklopili u svoju svakodnevicu. 

Lunilou jesenska kolekcija - 56,25 kn

Kožne mokasine od 100 posto prirodne kože bez kroma prvi su proizvod takve vrste u Hrvatskoj, a ujedno i zaštitni znak brenda i jedan od bestsellera. Lunilou mokasine omogućavaju djeci da osjećaju tlo ispod sebe i tako se uče balansirati. Na taj način djeca mogu iskusiti pravi osjećaj slobode koja je ključna za djetetov motorički razvoj.   

Lunilou jesenska kolekcija, 300 kn

Uz ove must-have komade odjeće za djecu, neizbježne su i rebraste dokoljenke i štramplice od organskog pamuka, u predivnim eko bojama. Rastezljive su, pašu uz svaku komabinaciju i često su baš one onaj presudni dodatni detalj koji zaokruži cijeli look. 

Lunilou jesenska kolekcija - 90 kn

Lunilouov organski pamuk i vlakna bambusa su materijali s GOTS certifikatom. Okosnica kvalitete lunilou proizvoda krije se i u tome što je svaki lunilou proizvod prošao kroz proces ozonskog pranja nakon same proizvodnje. To osigurava garanciju za potpunu odsutnost svake kemikalije, bakterije, virusa i mirisa koji su tijekom proizvodnje ikako mogli doći u susret s proizvodom.