Nešto super za male mudre glavice iz Salvit škrinjice

| Moms |

Beba i dijete

Poznato je kako djeca ne vole jesti sve što im se ponudi, a upravo je za najmlađe najbitnije da imaju uravnoteženu prehranu. Voće i povrće nekoj su djeci baš ono što ne vole jesti, a nekada i uz to, ne dobivaju sve što im je potrebno za pravilan rast i razvoj, zato su tu dodatcim prehrani. No kod najmlađih je ipak nešto teže uvesti dodatke prehrani u svakodnevnu prehranu jer znamo da se djeca boje tableta i lijekova, jednako kao što izbjegavaju neobične okuse i sve što im nije po volje.

U tu priču uskače Salvit, suočena s izazovima modernog vremena tvrtka Salvus, proizvođač Salvita, osobito se posvetila istraživanju dječjih potreba tijekom različitih perioda rasta i razvoja.

Multi V

Jedinstvena linija proizvoda Salvit nastala je ekstenzivnim istraživanjima potreba potrošača i inovativnih oblika primjene nutraceutika i dodataka prehrani. Linija Salvit sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe, inovativnog oblika primjene koji će osigurati unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način. Razvijen u suradnji s renomiranim europskim partnerima i timom stručnjaka posvećenih izvrsnosti, inovacijama i najvišim standardima kvalitete, Salvit osigurava suplementaciju temeljenu na znanstveno priznatim spoznajama, istovremeno ispunjavajući očekivanja potrošača.

Drugim riječima, Salvit dodatci prehrani su vrhunski nutritivni proizvodi, no ono što je jednako bitno apsolutno su prilagođeni djeci, tako dolaze u šarenom i veselom pakiranju, u šarenim bojama i razigranim oblicima, dolaze kao žele bomboni, okusima su prilagođeni djeci, a uz super Salvit paket s Multivitaminom, Vitaminom C i Cinkom dolazi i precool dječiji Salvit sat sa zečićem i u obliku zečića gratis. 

Salvit poklon paket

U paketu se nalaze dva nova dodatka prehrani oblikom i okusom prilagođena djeci. Salvit MultiV je multivitaminski kompleks koji u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 100% PU 9 vitamina. Žele bomboni su u obliku medvjedića, ugodnog okusa limuna, maline i naranče. Salvit Vitamin C + cink s okusom limuna u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 60 mg vitamina C i 5 mg cinka. Vitamin C i cink pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava.  

Vitamin C i Cink