Moderne nosiljke u kojima uživaju bebe i roditelji

| Moms |

Baby Tula

Nošenje djece ima brojne pozitivne učinke na zdravstveni i emocionalni razvoj djeteta. To su prepoznali i brojni roditelji kojima je nosiljka postala dio osnovnog paketa pri kupnji dječje opreme. Uz ergonomičnost i funkcionalnost kao glavne karakteristike, Baby Tula pruža i pravo modno iskustvo uz savršeno dizajnirane nosiljke po mjeri modernih roditelja.

Baby Tula

Roditelji danas žele zadržati što sličniji stil i način života kakav su imali prije rođenja djeteta, a Tula je tu potrebu i prepoznala i stvorila model Explore. Dovoljno je odabrati omiljeni položaj nošenja i spremni ste za nove avanture sa svojom bebom -  ušuškajte svoju bebu dok je nosite okrenutu prema sebi, zajedno istražujte svijet dok je beba okrenuta prema van, a za veću djecu koja i dalje žele uživati u nošenju, isprobajte položaj na leđima. Svoj omiljeni dezen Baby Tule već su odabrale poznate mame poput skijašice Janice Kostelić, scenaristice Jelene Veljače, voditeljice Nevene Rendeli, osnivačice portala Supermame.hr Sonja Švajhler, ali i poznati tate poput Kevina Harta i Daniela Craiga. 

Baby Tula

Osim što ostavlja roditeljima slobodne ruke za svakodnevne aktivnosti, Tula nosiljka plijeni pažnju i svojim izgledom, a zbog velikog izbora uzoraka ova nosiljka će se savršeno uklopiti u stil svakog roditelja.

Uz Tulu se grlimo i mazimo, a  kad je vrijeme za to, zajedno istražujemo svijet, na siguran i ergonomski način.  Uz postojećih šest, izaberite i neki od tri nova dezena nosiljke Baby Tula Explore i pripremite svoju savršenu kombinaciju za proljetne šetnje:

Baby Tula, Royal Tula

Royal Tula s kraljevskim krunama kako bi se svaki dan osjećale kao kraljice dok nosite svog princa ili princezu.

Baby Tula, French Marigold

French Marigold, mala cvjetna Tula koja stiže kao prvi proljetni vjesnik. Uskočite u vesele boje, laganije tkanine i uživajte u kombiniranju ove floralne Tule. 

Baby Tula, Dreamy Skies

Dreamy Skies- za one koji nikad nisu prestali sanjariti, stigla je Tula nebesko plave boje prošarana veselim dugama koje će izmamiti osmijeh na lice svakome se nosi u Tuli kao i onome tko nosi ili je pogleda.

Informativna maloprodajna cijena Baby Tula Explore nosiljke je 1349,00 kn.