Kako provesti kvalitetan vikend s djecom u gradu?

| Moms |

 

Ispunjen vikend ljeti za mališane ne znači uvijek plaža i kupanje, a mi vam donosimo savjete za kvalitetan vikend u gradu.

Ako niste negdje na moru, to ne znači da ne možete kvalitetno ispuniti vrijeme i mališanima uljepšati vikend.

U nastavku vam donosimo nekoliko načina da provedete kvalitetan vikend s djecom.

Piknik u parku

Pripremite par sendviča, ukusne domaće slastice i piknik prostirku te uživajte u danu provedenom u prirodi. Ponesite karte ili loptu, kako biste dodatno začinili zajedničko vrijeme.

Napravite album uspomena

Okupite najmlađe na terasi i složite album s najslađim fotografijama. Fotografije prvotno izradite, a onda ih krenite slagati u album. Možete ga ukrasiti i naljepnicama, natpisima, kratkim porukama…dajte mašti na volju.

Krede u ruku i igrajte školice

Igra koja nas vraća na školsko igralište i najslađe dječje uspomene, jako je popularna i danas. A nakon školice, nagradite se ukusnim sladoledom.

Pripremite pitu od jabuka

Kuhanje budi kreativnost i potiče na maštovitost, a priprema ukusne pite od jabuke zabavit će i najmlađe. Neka oni sudjeluju u nastanku tijesta, a vi ogulite jabuke. A kada se miris cimeta krene širiti kućom, svi ćete biti jednako ponosni.

Ostanite cijeli dan u krevetu

Pružite svojim mališanima nezaboravan dan i pustite ih da cijeli dan ostanu u krevetu i gledaju omiljene crtiće. Sigurni smo da se neće žaliti, baš kao ni vi.