Inovativni proizvodi domaćeg brenda koji će bebama osigurati siguran san

| Moms |

Spavanje novorođenčadi je tema kojoj svi roditelji posvete jako puno vremena. San je prirodno stanje, prespavana noć je cilj svakog roditelja, no bebe svejedno imaju vlastiti kaotični raspored. Baby sleep IGLOO naziv je brenda koji u svojoj ponudi ima proizvode koji će bebama, ali i roditeljima osigurati bolji, neisprekidan san. 

Ovaj inovativan hrvatski proizvod objedinio je nekoliko segmenata - proizvodnja je pokrenuta u listopadu u Zagrebu, a dizajn je osmišljen u suradnji s poznatim hrvatskim ilustratorom Josipom Vranjkovićem koji se printaju u hrvatskoj tvornici u Varaždinu- Caspar design.

Baby sleep IGLOO

Jedna od inovacija kojom brend Baby sleep IGLOO privlači pozornost svakako je ogradica zaštitnica,  zakrivljena "preko ruba ogradica" koja čuva vašeg malog istraživača od udaraca kad se krene dizati na noge. Ovaj proizvod, zaštićen industrijskim dizajnom objedinjuje nekoliko stvari u jednom – ogradicu, ukras, igračku, zvečku, šuškalicu i didaktičke elemente čime će razbuditi sva bebina osjetila i privući je u krevet.  Ogradica zaštitnica lako se postavlja i skida radi pranja, pouzdano štiti od udaraca i ima praktičan džepić za dudu. Dolazi u nekoliko varijacija, kao 4D jastuk-ogradica, ogradica s malim šuškalicama na čičak ili klasična, a oblik, dimenzije i dizajn tkanine birate sami.

Novost na tržištu su i zaštitne spužve, koje se proizvode u raznim duljinama na zahtjev, a koje se mogu koristiti na rubu krevetića od bebina rođenja te kroz sve vrijeme odrastanja kao zaštitu od udaraca na raznim opasnim predmetima u stanu: rubovima stolova, komoda, kreveta, staklenog i drvenog namještaja.

Baby sleep IGLOO

Baby sleep IGLOO u ponudi ima najslađe i najmekše dekice uz koje će vaša beba spavati kao u oblaku. Dolaze u jednoslojnoj, 2u1 i 3u1 varijanti pa možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara. 3u1 dekica svakako je najpraktičnija jer su na jednoj strani nježni minky mjehurići ili najnježniji velur dok je druga strana od stopostotnog pamuka, pa je možete okrenuti na stranu koja odgovara vremenskim uvjetima te noći. Na dnu dekice je i zatvarač kroz koji lako umetnete poplun različite debljine, ovisno o godišnjem dobu. U ponudi su i prekrasne posteljine te pamučne plahte veselih boja koje će razveseliti djetetova i vaša jutra, a zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti trajat će godinama.

Još jedna posebnost ovog brenda kreativni je kutak Dizajnerko koji vam omogućava da sami kreirate proizvode u dimenzijama i s materijalima po vašoj želji, što ne nudi niti jedan drugi brend. Šivanje na zahtjev i po mjeri kupca rješava problem nestandardnih krevetića i ostale kupljene opreme na tržištu po različitim mjerama. A tu je i preslatka tješilica koja zaokružuje cijelu priču – mali Zeko Bubi koji daje sve od sebe da vaša beba bude mirna i sretna.

Baby sleep IGLOO

„Kada sam pokrenula webshop, cilj mi je bio proizvesti sve ono što nisam mogla pronaći među ponudama raznih baby dućana, a da je praktično, drugačije i potrebno. Zato se u Baby sleep IGLOO webshopu mogu pronaći ukrasne 4D ogradice sa šuškalicama, šuškave igračke,  tješilice, organizatori, zaštitne spužve, vreće za držanje pelena, čuvar glavice u vožnji dok beba spava, ali i standardna ponuda koja uključuje dekice, posteljine i jastuke za trudnice. U skorijoj budućnosti možete očekivati nove proizvodi i nove kreativne ideje iz naše radionice! Ponosna sam što naš Babysleepigloo tim može riješiti sve probleme oko opremanja krevetića tako da mamama ostaju samo slatke brige.“ – rekla je Mihaela Tokić, vlasnica Baby sleep igloo. 

Ako tražite nešto za svoju bebu ili vam ponestane ideja za poklone, posjetite Baby sleep IGLOO webshop i otkrijte još mnoštvo čarobnih proizvoda za mame i bebe - sigurni smo da im nećete moći odoljeti!