Električna dječja kolica po mjeri milenijalaca

| Moms |

Izabrel Kovačić

Neke stvari su neizbježne. Pametni proizvodi su na svakom koraku i čine naš život ugodnijim i jednostavnijim. Bilo je samo pitanje vremena kada će CYBEX, pionir u području proizvoda za djecu, krenuti u istraživanje mogućnosti koje im pruža razvoj tehnologije. Rezultat njihovih napora krije se pod imenom e-PRIAM - prvim e-kolicima koja omogućavaju svakom roditelju više uživanja, a manje napora u svakodnevnim zadacima. To zna i Izabel Kovačić, dizajnerica i vlasnica eko-brenda Lunilou i supruga nogometaša Matea Kovačića koja je za svog dječaka izbarala upravo ovaj model tehnološki naprednih dječjih kolica.

Cybex e-Priam

CYBEX e-PRIAM kombinira luksuzan dizajn i funkcionalnost s modernim značajkama omogućujući roditeljima više putovanja, više nošenja i više prilagodbe i jednostavnosti u užurbanim životima. Inteligentan, intuitivan i iznimno inovativan, e-PRIAM  omogućuje iznimnu lakoću prilikom kretanja na uzbrdicama ili nizbrdicama, pametno se prilagođava svakom terenu poput pijeska, šljunka ili kamenja te hodanja po snijegu. Senzori Smart Uphill & Downhill, smješteni na ručkama, detektiraju napor guranja i povlačenja, dok pametni algoritam navodi motore, koji su integrirani u konstrukciju, pružajući pomoć roditeljima kada im je najpotrebnija. Smart Uneven Surface Assist osigurava glatku vožnju za roditelja i dijete osiguravajući jednaku razinu udobnosti bez obzira na teren kojim se krećete.

Cybex e-Priam

e-PRIAM se može koristiti kao sofisticirana sportska kolica sa sjedalom koje se može koristiti okrenuto naprijed ili natrag. Sjedalo se može prilagoditi u četiri različita položaja, uključujući ravan položaj, a samo sjedalo je postavljeno na visini klasičnog stola za blagovanje pa kolica možete iskoristiti i kao mobilnu hranilicu u restoranima ili kafićima. Kao i kod klasičnih PRIAM kolica, dostupna su i u kombinacijama 2u1 i 3u1.

Cybex e-Priam

Ovisno o uvjetima, s jednim punjenjem baterije, moći ćete prijeći od 20 do 45 kilometra. e-PRIAM možete koristiti i bez asistencije elektroničkih funkcija pa ćete e-PRIAM moći voziti kao regularna PRIAM kolica. Na raspolaganju vam je mogućnost da izravno spojite kolica na utičnicu pomoću isporučenog kabela ili odvojite bateriju od stražnje osovine radi punjenja. Nikada ne ostavljajte e-PRIAM bez nadzora dok punite bateriju. Vrijeme punjenja je oko 3,5 sata.

e-PRIAM je možete isprobati u Baby Center trgovinama Westgate Zaprešić, City Center One East Zagreb, City Center One Split, a bogatu ponudu e-PRIAM kolica možete provjeriti i u web shopu Baby Centera.