BoodyWoody - predivne drvene zvečke za bebe

| Moms |


BoodyWoody drvene zvečke

BoodyWoody drvene zvečke napravljene su od drveta bukve i pamučnog konopa. S obzirom da su zvečke namijenjene bebama od rođenja do prve godine života koristi se drvo koje odgovara europskom standardu sigurnosti, EN-71-1. Kako bi zvečka bila u potpunosti sigurna i prirodna, koristi se i prirodni pamučni konop obojan bojama bez štetnih sastojaka.

Drveni dijelovi od kojih je sastavljena zvečka različitih su oblika (kugle, kolutovi, životinjski i geometrijski oblici) pružajući bebama različita osjetilna iskustva (taktilna, auditivna i vizualna) putem kojih one uče o svijetu oko sebe. Drvo bukve izabrano je jer se njegova tekstura korištenjem mijenja, postajući prirodna „četkica“ za desni i prve zubiće.

Zanimalo nas je kako je došlo do ideje za ove preodlične igračke pa smo malo istražili.

BoodyWoody drvene zvečke

Dvije prijateljice, iz Udruge Djeca u edukaciji D.U.E. koja se bavi promicanjem, unapređivanjem, razvojem i zagovaranjem interesa i potreba djeca od najranije dobi, razmišljale su koju kvalitetnu igračku kupiti djeci a može se koristiti na više načina te potiče cjelokupni razvoj djeteta.

Odlučile su se za drvo jer kao prirodni materijal pruža bebi mogućnost za istraživanje kako materijala, tako i zvukova. Djevojke su okupile mali team ljudi i počeli razrađivati ideje do same realizacije.

Zvečka je osmišljena kao igračka koja se može koristiti na različite načine omogućavajući razvoj spontane vokalizacije i govora, kognitivnih vještina i socijalne interakcije. Specifičnost BoodyWoody zvečke je da se može koristiti od rođenja kada su roditelji ti koji stvaraju igru, a kako dijete odrasta počinje samostalno koristiti zvečke za različite igre.

BoodyWoody drvene zvečke

Sigurno je kako igračke od prirodnih materijala djeluju smirujuće. S obzirom na to da svojoj djeci trebamo ponuditi najbolje okruženje i ohrabriti njihov um da budu mirni i usredotočeni ove igračke su idealne za svaku bebu.

BoodyWoody zvečke trenutno se mogu naručiti preko Instagram profila boodywoodytoys i Facebook stranice BoodyWoody po cijeni od 130,00Kn + poštarina ( s mogućnošću besplatne dostave na području grada Zagreba).

BoodyWoody drvene zvečke

Svaka zvečka ručno se izrađuje po narudžbi kupca. Za sve detaljnije informacije slobodno se javiti na navedene profile. BoodyWoody team svakodnevno razvija nove ideje pa uskoro možete očekivati i mnogobrojne novitete. Kažu nam djevojke koje su osmislile ovaj preslatki brand: BoodyWoody- maštu probudi!