A-Derma proizvod koji pruža prvu pomoć kod vlažnih iritacija dječje kože

| Moms |

A-Derma Cytelium sprej

Pelenski osip je normalan dio života svake bebe pa ga tako i svaka beba, koja nosi pelene, ima u jednom periodu života. Međutim, pelenski osip može uzrokovati značajnu neugodnost za vašu bebu, što napore u prevenciji i učinkovitom liječenju čini vrlo važnim.

Ako uzmemo u obzir osjetljivu bebinu kožu, korištene kemikalije u vlažnim maramicama i jednokratnim pelenama, vlažnost urina i stolice te pelenu koja se neprestano trlja o guzu, neće nam biti teško pretpostaviti zašto nastaje osip ma koliko roditelji pazili na sve. Oštećena koža je podložna djelovanju bakterija i gljivica čija prisutnost može dodatno pogoršati situaciju. A-Derma Cytelium sprej dolazi upomoć.

A-Derma Cytelium sprej

A-Derma Cytelium sprej koji suši primjenjuje se za njegu kože kod različitih oblika vlažnih iritacija. Sadrži čak 99 % sastojaka prirodnog podrijetla, a zahvaljujući sastavu djelatnih tvari, ima trostruki učinak na vlažna područja iritirane kože (pelenska regija, kožni nabori, maceracija u pregibima…). Ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi djeluje umirujuće, hidrolizat škroba suši, a cinkov oksid suši te ujedno i  štiti iritiranu kožu od sekundarne infekcije. Može se primijeniti na licu, tijelu i vanjskim sluznicama. Prije uporabe važno ga je dobro protresti. Ne prskati u blizini očiju.

A-Derma Cytelium sprej

Ne boji kožu i ne ometa zacjeljivanje rane. Može se kombinirati s terapijom. Oblik spreja olakšava nanošenje, osobito kod djece jer je nanošenje bezbolno. Nanosi se dva do tri puta na dan na vlažna oštećena područja kože, a pogodan je za bebe, djecu i odrasle.

Par savjeta za tretiranje pelenskog osipa:

  • Nježno otklonite ostatke stolice.
  • Perite guzu vodom i blagim antibakterijskim sredstvom. Nemojte ručnikom trljati oštećena i bolna područja kože.
  • Neka se bebina guza nakon čišćenja dobro osuši.
  • Što češće ostavljajte bebinu guzu da se zrači. Prije nego nanesete proizvod za njegu kože, položite bebu na ručnik guzom okrenutom prema gore. Tako će se koža prije osušiti, a sušenje kože je jako važan dio u procesu liječenja pelenskog osipa.