7 neugodnih situacija s kojima se susreće svaka trudnica

| Moms |

Iako je saznanje da ste u drugom stanju jedno od najljepših, trudnoća donosi i velike promjene sa sobom.

Osim što se vaše tijelo konstantno mijenja, morat ćete koristiti kupaonicu svakih pet minuta, od mirisa pržene hrane će vam biti mučno ili će vas probuditi grč usred noći.

Bez obzira koliko mislite da ste spremni, trudnoća će vas dovesti u neke urnebesne i neočekivane situacije.

Postat ćete jako emotivni i moći ćete zaplakati apsolutno zbog svake sitnice. Osim toga, smjenjivat će se i raspoloženja sreće i tuge. Ne brinite, sve to je normalno.

Koristit ćete kupaonicu više nego ikada i to najčešće ili kada niste u blizini kupaonice ili kada ste naročito umorni. Da ne spominjemo nezgodne situacije kada se smijete ili nakašljete.

Noćni obroci postat će navika. Jedan od razloga je stalni osjećaj gladi zbog čega su povećane potrebe trudničinog organizma za energijom i kalorijama.

Primijetit ćete da ćete u toku trudnoće dobiti beskonačno mnogo savjeta koje nikome niste ni tražili.

Hrkat ćete poput traktora.

U trudnoći je najčešća žudnja za čokoladom i slanim namirnicama. Jedno od objašnjenja za to je da se sklonosti ka hrani mijenjaju tijekom trudnoće.

Često ćete zaboravljati stvari i biti odsutni. Svaka žena koja je bila trudna iskusila je pojavu lošeg pamćenja i gubljenja stvari, a stručnjaci kažu da je to sasvim normalna pojava u kasnijim stadijima trudnoće.