Leona Paraminski napokon zablistala u "izgubljenoj" Pavlinovoj haljini

| Lifestyle |

Leona Paraminski

Dašak luksuza i glamura s prestižnog svjetskog filmskog festivala, onog na Azurnoj obali u Cannesu, sinoć su mogli doživjeti  svi uzvanici Chivas After Cannes Partyja u Matis Absolute Loungeu. Leona Paraminski, koja je nedavno i sama prošetala najpoznatijim crvenim tepihom i postala dio nezaboravnih Chivasovih zabava, podijelila je s uzvanicima i prijateljima svoje dojmove. "Sada kada su se dojmovi smirili uživam u prepričavanju svega što sam doživjela. Iako sam za vrijeme boravka u Cannesu plakala dva puta – prvi put kada su mi zagubili prtljagu i drugi put kada sam se opraštala od divnih ljudi iz Chivasovog tima. Presretna sam što sam bila dio tog filmskog svijeta. Zahvalna sam Chivasu što mi je omogućio luksuzni 24-satni VIP tretman i što sam se na jedan dan osjećala poput prave princeze. Zato mi je drago da sam mogla ponovno doživjeti čari Canneskog luksuza ovdje u Zagrebu“ rekla je Leona Paraminski.

Nasreću, Leoninu su prtljagu pronašli, pa je naša predivna glumica imala priliku odjenuti na Chivasovom After Cannes Partyju nesuđenu haljinu Borisa Pavlina koju joj je on namijenio za Canneski crveni tepih. U dugoj crnoj haljini protkanoj srebrnim nitima koje su formirale paukovu mrežu Leona je blistala cijelu večer. Borisova kreacija bila je i izbor ljupke voditeljice večeri, Tatjane Jurić, koja je u vatreno crvenoj toaleti posutoj zlatnim šljokicama plijenila pažnju uzvanika. Tatjana zna da je dobro spojiti ugodno s korisnim, pa se tako, nakon što je odvodila službeni dio programa, i ona prepustila uživanju i ugodnom društvu.

Massimo
Massimo

Za pravi filmski ugođaj pobrinula se DJ Rea vrteći soundtrack hitove, a uzvanici su potom uživali u sjajnoj izvedbi nezaboravnog Massima koji je na Chivas 'After Cannes' partyju proslavio rođendan uz prigodan Chivasov poklon.