Vatrena Penelope Cruz u Camparijevom kalendaru

| Lifestyle |

Penelope Cruz za Campari kalendar 2013.

Konačno smo dočekali raskošni Camparijev kalendar za 2013. godinu. Nakon Salme Hayek, Eve Mendes, Jessice Alba i Mille Jovovich čast da krasni dvanaest stranica kalendara pripala je prekrasnoj španjolki Penelope Cruz.

Bilo da je u kupaćem kostimu, odijelu, raskošnoj ili dekoltiranoj haljini, Penelope je dokazala da joj crvena boja savršeno stoji. Pogotovo kada nosi talijanske dizajnere poput Emilia Puccia i Salvatorea Ferragama. Nevjerojatne fotografije tematski su nazvane “Kiss Superstition Goodbye” (Pozdravite se s praznovjernem) pa tako Penelope s čašom talijanskog pića uživa među crnim mačkama, vranama i razbijenim staklima. Sama glumica rekla je da je prihvatila projekt jer je prije svega “tema intenzivna, chic i zanosna”.

Fotografu Kristianu Schulleru snimanje je bilo pravi izazov. Osim što je morao nastaviti niz uspješnih reklamnih kampanja i kalendara koje je Campari utkao u svoju tradiciju, morao ih je i nadmašiti. Pomicanje granica i talentirana Cruz uspješno su utjelovili njegovu viziju i stvorili ove fantastične fotografije.