Kako izgleda Malibu kućica na plaži Leonarda DiCapria

| Lifestyle |

Zvijezda filma "Wolf of Wall Street", Leonardo DiCaprio, kako se čini, uspio je prodati svoju zadivljujuću kuću na plaži u Malibuu. Nakon godinu dana prodaje, kalifornijska raskošna kuća slavnog glumca koja se smjestila na poznatoj plaži, prodana je za nešto više od 17 milijuna dolara. Glumac koji bi konačno mogao osvojiti i Oscara za svoj poslijednji filmski hit "Vuk s Wall Streeta" izvorno je za nekada svoje omiljeno mjesto za odmor tražio 23 milijuna dolara.

Kuća je smještena prvi red do oceana, u djelu Malibua koji je omiljen među hollywoodskim zvijezdama. izgrađena je da oni koji u njoj borave imaju zagarantiranu privatnost, a uključuje tri odvojene zgrade - glavnu kuću s četiri spavaće sobe, dvosobnu kućicu za goste i kućicu s posebnim stanom u potkrovlju s jednom sobom, teretanom i uredom.

Ono što je posebno atrakitvno u ovoj kući je vanjski dio za opuštanje koji uključuje veliku terasu koja gleda na plažu, jacuzzi, tursku kupelj, pravi mini spa centar, vanjski kamin, raskošam vrt i travnjak.

Inače, Leonardo je ovu kuću na plaži kupio još 2002. godine i platio ju je 6 milijun dolara. Dok je tražio  kupca, Leonardo je svoj luksuzni posjed na plaži iznajmljivao za mjesečnu rentu od 175.000 dolara. U galeriji pogledajte kuću u kojoj je Leonardo di Caprio najviše boravio dok je hodao s prelijepim modelima Gisele Bundchen i Bar Rafaeli.