Jeste li znali da je Sia autorica ovih pjesama?

| Lifestyle |

Beyonce -
Beyonce - "Pretty Hurts"

Sia ima velike hitove u svojim rukama poput pjesme "Chandelier" i "Titanium", ali jeste li znali da je autorica nekih od najvećih hitova vaših najdražih zvijezda? Ona je glazbeni genije, autorica popularnih pjesama Rihanne i Beyonce i napisala je više stihova za druge izvođače nego što to uopće možete zamisliti!

U nastavku saznajte na kojim je pjesmama Sia koristila svoju magiju:

1. "Diamonds" (Rihanna)

Da, Sia je mastermind iza ovog uspješnog hita iz 2012. godine! Riječi za pjesmu Diamonds napisala je u svega 14 minuta.

"Diamonds" - Rihanna

2. "Cannonball" (Lea Michele)

Sia je napisala ovu pjesmu baš za Leu u vrijeme smrti njenog dugogodišnjeg dečka Coryja, kako bi se lakše nosila s bolnim gubitkom. Lea je jednom prilikom izjavila sljedeće: "Prvi puta kada sam čula pjesmu, imala sam fizičku reakciju na nju - ona je moja snaga, slušam ju svaki dan. Došla je u moj život s razlogom."

"Cannonball" - Lea Michele

3. "Let me love you" (Ne-Yo)

Sia je napisala refren za ovu pjesmu još 2012. godine, koja je zatim postala hit na svim top listama.

"Let Me Love You" - NeYo

4. "Perfume" (Britney Spears)

Zajedno s Britney i producentom Will.I.Am.-om, Sia je u timu koji je radio na njenom osmom studijskom albumu "Britney Jean"

"Perfume" - Britney Spears

5. "Radioactive" (Rita Ora)

"Radioactive" - Rita Ora

6. "We Are One (Ole Ola)" (Pitbull, Jennifer Lopez, Claudia Leitte)

Sia je bila jedna od autorica zaslužna za ovogodišnju himnu svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Iako je himna izazvala kontroverze u svijetu zbog manjka utjecaja Brazila u njoj, svejedno je došla na listu Top 20 u Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Austriji.

"We Are One (Ole Ola)"

7. "Pretty Hurts" (Beyonce)

Za ovo nam ni ne treba uvod. Kad pišete za Beyonce - to govori dovoljno, zar ne? Sia je u originalu napisala "Pretty Hurts" za Katy Perry, a onda ju prezentirala Rihanni, ali Beyonce je bila sretnica koja je vidjela važnu poruku pjesme i uključila je na svoj legendarni album "Beyonce". Beyonce je kasnije izjavila: "One sekunde kad sam je čula, moja reakcija bila je - moram pjevati ovu pjesmu! Ne zanima me koliko jako se moram boriti za nju, ovo je moja pjesma." Moramo priznati da se savršeno uklopila u tematiku njenog albuma - pronalazak ljepote u nesavršenostima.

"Pretty Hurts" - Beyonce