Jessica Chastain kao Merida Hrabra ispred Annie Leibovitz za Disney

| Lifestyle |

Jessica Chastain kao Merida Hrabra

Glumica Jessica Chastain sa svojom crvenom kosom na jedan dan postala je Merida u najnovijoj fotografiji Disneyeve Dream serije portreta koje potpisuje velika Annie Leibovitz.  Disneyeva serija fotografija s poznatim glumcima u ulogama likova iz najpoznatijih bajki svih vremena započela je 2007. godine s fotografijom Beyoncé kao Alise u zemlji čudesa

Beyonce, Oliver Platt i Lyle Lovett kao Alisa u Zemlji čudesa, Mad Hatter i March Hare
Beyonce, Oliver Platt i Lyle Lovett kao Alisa u Zemlji čudesa, Mad Hatter i March Hare

Za najnoviju fotografiju u ovoj predivnoj bajkovitoj seriji, Disney i proslavljena fotografkinja zamolili su poznatu glumicu da utjelovi snažnu i pomalo divlju Meridu iz Pixarovog filma "Brave". 

Russell Brand  kao Kapetan Kuka
Russell Brand kao Kapetan Kuka

Ovo je ukupno 23. fotografija u seriji i prikazuje Chastain na konj s vatreno crvenom kosom i napetim lukom i strijelom uz rečenicu "Tamo gdje te tvoja sudbina čeka". Prije ove najnovije fotografije Meride Hrabre, zadnja fotografija u Disneyevoj Dream seriji bila je ona Jennifer Hudson kao Princeze Tiana iz bajke "Princeza i žabac". 

Jennifer Hudson kao Princeza Tiana
Jennifer Hudson kao Princeza Tiana

Cijelu Disneyu Dream seriju portreta u visokoj produkciji snimila je Annie Leibovitz. A osim Jessice Chastain ispred njenog objektiva pronašli su se i Jack Black, Will Ferrell i Jason Segel kao tri duga iz Začarane kuće, Taylor Swift kao Zlatokosa, Russell Brand kao Kapetan Kuka, Roger Federer kao Kralj Arthur, Jennifer Lopez i Mark Anthony kao Princeza Jasmina i Aladdin, Julianne Moore kao Ariel - mala sirena, Olivia Wilde i Alec Baldwin kao zločesta kraljica i Začarano ogledalo iz Snjeguljice, Whoopi Goldberg kao duh iz svjetiljke, Rachel Weisz kao Snjeguljica, David Beckham kao Princ Phillip iz Trnoružice, a bili su tu i Penelope Cruz, Jeff Briges, Judi Dench, Johnny Deep, Scarlett Johannson, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Queen Latifah, Jessica Biel, Gisele Budschen i Tina Fey. U našoj galeriji pogledajte u kojim su se ulogama oni našli.  

Queen Latifah kao zločesta Ursula iz Male sirene
Queen Latifah kao zločesta Ursula iz Male sirene