Gdje ljetuju domaći dizajneri?

| Lifestyle |

Ljeto nam je počelo, a sezone revija i posla su iza nas. Mnogi kreću na godišnje odmore i uživanje, a mi smo malo popričali sa nekima od najjačih hrvatskih dizajnera da otkrijemo njihove planove za vruće dane koji nam dolaze. Što su nam otkrili Ivan Alduk, sestre Boudoir, Boris Banović, Nenad Sovilj, Irena Kaštela i mnogi drugi doznajte u nastavku! Možda vas baš oni inspiriraju u nekim vašim odlukama kako provesti ljeto! 

Ivan Alduk
Ivan Alduk

"Iskreno jedva čekam ljetni odmor i ove posljednje dane pred sam godišnji radimo na novim projektima sa zadnjim snagama, al znam da nas uskoro čeka more, kupanje, knjiga, društvo i uživanje pa je nekako lakše" izjavio je Ivan Alduk te nadodao:"Kraj srpnja i početak kolovoza je rezerviran za punjenje baterija i uz standardni odlazak doma u Split, vjerujem da će pasti i kratka putovanja po hrvatskoj obali, a nadam se da ću uspjeti posjetiti i koju destinaciju izvan Lijepe naše, no ukoliko ne stignem to ću onda pak ostaviti za jesen."

S obzirom na užurban posao u kojemu je Ivan Alduk tijekom cijele godine 24sata dnevno, 7 dana tjedno, odmor provodi u velikom odmaranju bez ikakvih tulumarenja i partya. Dobro društvo, knjige, plaža, ispijanje kava i dobra hrana su idealan recept za totalni zen poručuje Ivan Alduk. 

Irena Kaštela
Irena Kaštela

Jedno od najjačih hrvatskih imena kada je luksuzni nakit u pitanju upravo je Irena Kaštela. Osim što je nose brojne domaće zvijezde, Irena Kaštela jedna je od rijetkih dizajnerica koja se može pohvaliti da njen nakit nose i Beyonce, Bernie Ecclestone i brojni drugi. 

"Zadnja dva mjeseca naputovala sam se od Dallasa, Chicaga, Detroita, Pariza do Dubaja tako da sam ovo ljeto na Korčuli i iskreno da Vam kažem, ne mičem se do kraja ljeta"

Anamarija Brkić
Anamarija Brkić

Anamarija Brkić! Nađite nam jednu Hrvaticu koja ne voli dizajn ove dizajnerice. Naravno i mi smo oduševljeni njenim radom, ali da bi i došlo do njega potreban je odmor i inspiracija. Anamarija će sedmi mjesec provesti radno i to u "full gasu" kako kaže, a potom će se odmoriti kao i uvijek na omiljenoj joj Korčuli uz sunce, sol, knjigu i drage joj ljude. 

Ivan Mandžukić
Ivan Mandžukić

"Moje ljeto počinje tek 15.7 jer do tada odrađujem novu sezonu berlinskog tjedna mode." izjavio je Ivan Mandžukić, te nadodao:"Nakon Berlina odlazim u Crnu Goru gdje ću se zbilja odmoriti od mode barem neko vrijeme. Jako se radujem uređenju svog vrta i kupanju." 

Ivan za sebe kaže da je zapravo veoma jednostavan te će tako i provesti ljeto. Najveću prednost odmora smatra upravo onom kad se može potpuno isključiti i ne misliti o poslu jer kad se vrati u Berlin s punim baterijama sve je lakše. 

Diana Viljevac
Diana Viljevac

Diana Viljevac ime je koje je potreslo modnu scenu u posljednjih godinu i nešto dana. Obožavaju je svi, a najviše  Severina Vučković. 

"Upravo smo snimili look book nove kolekcije pa sam za sada sa projektima gotova. Ovo ljeto ću provesti radno s obzirom na to da sam tek otvorila showroom pa se veselim novim kupcima i novim radnim pobjedama." izjavila je Diana Viljevac, te nadodala:"U osmom mjesecu ću otići na Hvar na par dana jer  se tamo prodaje moja odjeća  pa ću spojiti ugodno sa korisnim." 

Nakon ljeta kada se showroom malo uhoda planira otići u Ameriku i opet spojiti ugodno s korisnim. Kupiti nove materijale i usput odmoriti dušu.


Boudoir
Boudoir

Boudoir je brend koji je san svake mladenke u Hrvatskoj. Kreacije koje kreiraju sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević omiljene su svim ženama koje svake sezone s nestrpljenjem očekuju novu kolekciju. Sestre će ovo ljeto provesti  mirno i opušteno u Mošćenicama s obiteljima.

Aleksandar Žarevac
Aleksandar Žarevac

Mladi dizajner Aleksandar Žarevac prvi dio ljeta rezervirao je za privođenje studentskih dana kraju, a ostatak ljeta uživati že u Istri u krugu obitelji. Ljeto mu naravno neće proći bez posla pa će istovremeno raditi i na novoj kolekciji. 

Lana Biondić
Lana Biondić

Lana Biondić postala je sinonim za suvremenu hrvatsku ženu zahvaljujući svojim nevjerojatnim uspjesima. Osim što njena marka S.DRESS posluje bolje no ikad, ovih je dana iz S.FRESH kremu predstavila i cijelu liniju proizvoda S.FRESH koje uskoro možete vidjeti na policama naših drogerija. Lana će ovo ljeto provesti mirno upijajući njegove čari i inspirirati se za nove poslovne pothvate.

Nenad Sovilj
Nenad Sovilj

Nenad Sovilj jednostavno voli putovanja. Ovo ljeto očekuju ga Hvar, Amsterdam, Split, Drvenik, Pirovac, Falko, Kim, a i omiljena mu dalmatinska konoba, Sovilj concept  jewelry store, teraca, smokva, sunce, sol, trajekt,  crno vino, Nonica, ples do zore i izrada Dragonfly nakita.

Tomislav Bahorić
Tomislav Bahorić

"Početak ljeta uvijek mi je vezan za boravak u obiteljskoj kući u Šibeniku. Nakon toga odlazim za Zagreb na par dana zbog posla." izjavio je Tomislav Bahorić te nadodao:"Nakon toga Toscana i Cinque terre, čemu se posebno veselim i kolovoz u Dubrovniku"

Boris Banović
Boris Banović

Boris Banović ljeto će provesti kroz radni odmor. Prvo će posjetiti Ultra Europe festival kao uvod u ljeto, a tamo se planira dobro  naplesati i zabaviti. Ostatak ljeta provesti će u Dubrovniku budući da je tamo otvorio trgovinu.  

Ivica Klarić
Ivica Klarić

lvica Klarić dizajner je koji je već gotovo do listopada popunio termine za klijente. Naravno, to ni ne čudi s obzirom na način rada, kvalitetu i što sve pruža klijentima. Ovo ljeto planira uzeti godišnji odmor krajem srpnja pa sve do sredile kolovoza. Nakon godišnjeg odmora planira novitete za novu sezonu proljeće-ljeto 2015.