Fit do ljeta uz YouTube - do trbušnjaka iz vlastite dnevne sobe

| Lifestyle |

Vježbanje kod kuće - bez opreme, bez limita
Vježbanje kod kuće - bez opreme, bez limita

Naravno, satovi barre-a i aerobica su divni, ali ako ste jedna od zaposlenih žena, kako kod kuće tako i izvan nje - ponekad je jako teško pronaći vremena i volje za odlazak u teretanu ili na grupni trening. Nekad vam ne odgovara termin, nekad ste u frci s vremenom, a nekad vam jednostavno financije ne dozvoljavaju takav luksuz. 

No to vam nikako ne može biti izgovor! YouTube je postao savršen izvor mnogih odličnih treninga upravo za problematični dio tijela koji biste malo voljeli dovesti u red do sezone bikinija! Nije bitno volite li više cardio, CrossFit ili opuštajuću yogu - pronašli smo vježbe sa svačiji ukus!

U nastavku pogledajte naših top 5 najdražih YouTube treninga koje možete odraditi ravno iz vlastite spavaće ili dnevne sobe!

1. Total Body Tone

Poradite na svim većim skupinama mišića bez podizanja i jednog jedinog utega (ili bilo koje druge opreme). Sve vježbe su spojene u cjelinu pa je i sam trening ekstra uspješan.

Total Body Workout

2. Glow Yoga

Kada se probudite pod stresom ili jednostavno umorni, duboko udahnite i prođite ovu rutinu yoge koja će vas napuniti energijom. Savršena je za početnike, ali ju svakako možete prilagoditi svojem levelu. 

Glow Yoga

3. The calorie-burner

Mislite da je nemoguće odraditi dobar cardio trening u maloj sobi? Razmislite ponovno. Dok god imate dovoljno mjesta za sklek, možete potrošiti puno kalorija ovom cardio rutinom.

Cardio trening

4. Full Body Yoga

Kada ne možete stići u studio, ali ne želite da vaša yoga pati - ovo je druga najbolja opcija! Odlična rutina koja sadrži sve najbolje poze i pokrete koje yoga može ponuditi. 

Full Yoga

5. CrossFit At Home

Generalno, CrossFit uključuje ozbiljne utege, ali za sve ljubitelje treninga snage - ovo je odlična "kućna" opcija.

CrossFit at Home