Ekskluzivan video s najboljeg ljetnog partya

| Lifestyle |

Martinis Marchi dvorac
Martinis Marchi dvorac

Event za koji se ovog ljeta tražila karta više definitivno je Rendezvous party njemačkog prizvođača luksuznih jahti – Sunseeker. Upravo članak s ovog eventa bio je najčitaniji na našem portalu. Stoga vam donosimo i ekskluzivni video s partyja i da, slažemo se: ovo je bio zaista najelitniji party na Jadranu.

Otok Šolta i dvorac Martinis Marchi bili su domaćini ovog posebnog događaja. All white party trajao je gotovo 12 sati, a gosti su uživali u cjelodnevnom luksuznom programu: relaksirajućim tretmanima u spa centru, tretmanima uljepšavanja, prekrasnom pogledu i turama iz helikoptera, test vožnjama sportskih automobila Wiesmann koji su samo za ovu priliku dovezeni iz Njemačke, Superhawka Sunseekerovog glisera, te Sea boba.

Najatraktivniji dio večeri definitivno je bio kasno večernji show uz bazen Martinis Marchija, ekskluzivna revija Sportine group koje su nosile najljepše hrvatske manekenke, nastup Ane Rucner, sinkronih plivačica kluba Mladost Zagreb i nastup DJ-a Don Toma uz ponoćni vatromet. Kako su se zabavljali svjetski gosti pogledajte u ekskluzivnom videu! 

Sunseeker party na Šolti