Dirljiv novi hit: Sam Smith u novom spotu poželio ista prava za sve ljude

| Lifestyle |

Dirljiv novi hit: Sam Smith u novom spotu poželio ista prava za sve ljude
Sam Smith na naslovnici Rolling Stonea

Britanski pjevač Sam Smith je napravio nešto što dosad nitko nije - prikazao je gay vjenčanje u crkvi, i bilo je fantastično i dirljivo koliko i zvuči.

Naime, njegov novi hit "Lay Me Down", s albuma "In The Lonely Hour", upravo je dobio svoj video spot koji želi ukazati na besmislenost predrasuda i ograničavanja ljudi samo zato što su "drugačiji". Spot je bila ideja Sama i njegova redatelja Ryana Hopea, koji su koncept sprovoda i vjenčanja u crkvi i uspjeli ostvariti u jednoj crkvi malo izvan Londona.

Smith je izjavio kako mu je bilo posebno simpatično što je tamošnji svećenik prokomentirao kako "danas idu protiv pravila", a spotom želi ukazati kako smo svi isti te da bi gay žene i muškarci, kao i transrodne osobe, trebale imati jednaku mogućnost oženiti se gdje god žele u svijetu i u kojoj god ustanovi, jer je na kraju krajeva to sve vrlo prirodno.

Talentirani mladi pjevač je ovim još jednom pokazao kako nije poput klasične pop zvijezde i da se zaista bori za ono što smatra ispravnim, a moramo priznati da ga zbog toga volimo još više. 

Pogledajte lijep spot u nastavku.

Sam Smith - Lay Me Down