Putujte sa stilom - krstarite!

| Lifestyle |

Cruiser
Cruiser

 

Krstarenja su nekad bila nedostižan pojam luksuza i odmora za višu klasu. U novije doba ona postaju sve dostupnija pa čak i prilagođene mlađim generacijama. Od najjeftinijih do najskupljih aranžmana, ponuda modernih cruisera uistinu je raznolika. Od megalomanskih brodova do malih brodica, u brojnim ponudama možete naći kombinaciju koja vam najviše odgovara, a mi vam danas donosimo ona najekstravagantnija, a uz to i najekskluzivnija.

Silver Cloud (Silversea)

Usluga od pet zvjezdica, vrhunska gastronomska ponuda, otvoreni barovi i privatno kabinsko osoblje samo su neke od čari ove morske ljepotice.

Dekadentni faktor: zavidan izbor konjaka i premium cigara

Silver Cloud

Paul Gauguin (Paul Gauguin Cruises)

Otkivanje Francuske Polinezije i južnog Pacifika  nikad nije bilo zanimljivije. Paul Gaugin to vam omogućava na zavidnoj razini, pogotovo kad se radi o vodenim sportovima.

Dekadentni faktor: marina za vodene sportove

Paul Gauguin

Hebridean Princess (Hebridean Island Cruises) 

Dovoljno je reći da je ovu kompaniju redovito koristila engleska kraljica Elizabeta. Iako ima kapacitet za samo 49 osoba, iskustvo vožnje na kraljevskom brodu nema cijenu.

Dekadentni faktor: Inglenook kamin u Tiree loungeu

Hebridean Princess

The Carnival Magic

Spa, steakhouse i kazalište na proputovanju Karibima. Može li bolje?

Dekadentni faktor: spa i privatan vrtić za vaše najmlađe

The Carnival Magic

Oasis of the Seas (Royal Caribbean’s)

Ne samo da na ovoj ljepotici možete krstariti gotovo svim egzotičnim mjestima na svijetu, već vas na njoj čeka i ultimativni komfor. Osim što su kabine uređene u stilu njujorških loftova, a meni je pripremio poznati Michal Schwartz, morska oaza tu je da vam ostvari sve vaše luksuzne želje.

Dekadentni faktor: Starbucks na brodu

Oasis of the Seas