Cristiano Ronaldo inspiracija Nikeovim dizajnerima za ljetnu kolekciju

| Lifestyle |

Ljetna kolekcija 13 CR7 sadrži kopačke, polo majice, hlačice, majice kratkih rukava, kostobrane i ruksak, a sve s potpisom “Volim pobjedu, mrzim poraz“ - krilaticom velikog Cristiana Ronalda čija je eksplozivna brzina na terenu poslužila Nikeovim dizajnerima kao inspiracija za kolekciju.

Cristiano voli sve brzo, a to je bila dovoljna inspiracija za nove CR7 kopačke. Kolekcija je obogaćena novim spektrom boja CR Mercurial Vapor IX kopački, rekvizita za trening, velik broj polo majica i običnih majica kratkih rukava. Estetska inspiracija za svaki element bila je brzina koju Ronaldo postiže u sportu.

Brzina kao inspiracija se također jasno vidi u artiklima iz kolekcije namijenjenima za slobodno vrijeme, naročito u CR7 Pique Polo majici i CR7 V-neck majici kratkih rukava. Brzina je u tim artiklima prezentirana kroz fleševe zelene, plave, crvene i bijele boje koje se protežu cijelom površinom. Graphic Top za trening dolazi u zelenim i bež linijama u kombinaciji s bijelim hlačicama. Odjevni su predmeti načinjeni od vrhunskih materijala i sa sobom nose CR7 logo „Volim pobjedu, mrzim poraz“ u obliku kontura srca s križem.