Burberry i Google osmislili virtualne poljupce

| Lifestyle |

Burberry kisses aplikacija by Google  šalje digitalne poljupce diljem svijeta
Burberry kisses

Britanska modna kuća Burberry i Google udružili su se u romantičnom i inovativnom novom projektu, Burberry poljupci. Burberry Kisses u originalu, zanimljiva je inicijativa za poosobljavanje mobilne i digitalne komunikacije koja koristi novu tehnologiju kako bi uslikali svoj poljubac i poslali ga bilo kome na svijetu, a sve to koristići svoj kompjuter ili mobitel.

Ovaj projekt dio je Googleove Art, Copy & Code inicijative koja si za cilj postavlja poosobljavanje tehnologije kroz emocijonalne digitalne doživljalje. U ovom slučaju vaš stvarni poljubac u stvarnom životu pretvara se u digitalni poljubac koji zapečaćuje vaše digitalno  pismo. Pismo naravno možete poslati bilo kome bilo gdje na svijetu.

Burberry kisses aplikacija by Google  šalje digitalne poljupce diljem svijeta
Burberry kisses

"Burberry Kisses počeli su kao ideja davanja prstohvata srca i duše tehnologiji i ujedinjavanju Burberry obitelji diljem svijeta" objasnio je kreativni direktor Burberrya Christopher Bailey i nastavio "U konstantnom smo traženju načina kako prevesti emociju i iskustvo koje stvaramo u stvarnom svijetu u digitalni svijet, neovisno radilo li se o hvatanju energije i uzbuđenja vezanog uz neki događaj uživo, nervoznom iščekivanju prije revije ili samo osjećaju kada odjenete svoj baloner u kišno jutro.“

Ako vam se čini komplicirano, uopće nije, na svojim mobitelima ili kompjuterima zaputite se na stranicu kisses.burberry.com uz napomenu da morate imati Google Chrome i kada od vas to zatraže poljubite ekran svog mobitela i gledajte kako se vaš pravi poljubac pretvara u digitalan otisak. Nakon toga odaberite boju ruža za usne koju želite da nosi vaš otisak, a koji je naravno iz najnovije Burberry make-up kolekcije, napišite kome želite poslati svoj digitalni poljubac, dodajte vašu poruku i zapečatite svoje digitalno pismo vašim poljupcem. Nakon toga, pratite pomoću 3D Google Earth tehnologije kako se vaše pismo šalje recimo ulicama grada Zagreba  i slijeće u poštanski sandučić osobe kojoj ste poslali. Zabavno, zar ne? Krenite slati svoje digitalne poljupce odmah i nekome uljepšajte dan.

Burberry kisses